Theodora Becali şi Mihai Mincu, destinaţii de vis pentru luna de miere. Primele imagini

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 12:36
Theodora Becali şi Mihai Mincu, destinaţii de vis pentru luna de miere. Primele imagini GALERIE FOTO
Theodora Becali s-a fotografiat sexxy alături de soțul ei, Mihai Mincu. Sursa foto - facebook

Theodora Becali şi Mihai Mincu au ales destinaţii de vis pentru luna de miere. Fiica latifundiarului din Pipera și soțul ei au avut parte de un cadou aparte chiar de la Gigi Becali. Cei doi petrec momente magice în luna de miere, în Bora Bora. Patronul FCSB a fost cel care le-a făcut cadou celor doi îndrăgostiți un sejur de neuitat. Acesta a început în California, Statele Unite ale Americii, apoi a continuat în Bora Bora.

Theodora Becali şi Mihai Mincu, destinaţii de vis pentru luna de miere

Dacă vreți să știți cât a costat este de preferat să vă așezați. Gigi Becali a scos din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro. În mod evident, banii sunt ultima problemă pe care o are socrul mic. Vă readucem aminte că acesta a susținut o nuntă de 400 de invitați și le-a oferit un cadou de un milion de euro mirilor. Nu mai puțin de 20 de mii de euro l-au costat pe Becali bacșișurile oferite ospătarilor și staff-ului care s-a ocupat de întreg evenimentul.

La puțin timp după nuntă, Theodora și Mihai au plecat în SUA, acolo unde s-au plimbat mai întâi în California. Evident, cei doi au vizitat cele mai importante obiective și s-au fotografiat în locații celebre din zonă. Ca să fie totul ca în filme, fiica lui Gigi Becali și soțul eu au zburat către apoi Polinezia Franceză, mai exact Bora Bora unde au parte de priveliști pe care unii le văd numai pe calculator atunci când își setează wallpaper-ul.

Theodora Becali şi Mihai Mincu, destinaţii de vis pentru luna de miere. Theodora Becali și Mihai Mincu
Theodora Becali, poză alături de Mihai Mincu în California. Sursa foto – facebook

Primele imagini cu locurile în care se află fata și ginerele lui Gigi Becali

Cei doi îndrăgostiți sunt cazați într-un resort de lux, care oferă condiții ideale celor aflați în luna de miere.”St. Regis Resort Bora Bora” reprezintă unul dintre cele mai luxoase resorturi din zonă. Aici vin să se relaxeze toate celebritățile lumii. De altfel, pe site-ul oficial al locației, facilităţile de cinci stele sunt un simbol al luxului si exclusivităţii: vile private pe apă, cu piscină şi jacuzzi, iar oaspeţii sunt întâmpinaţi cu un restaurant principal, 2 restaurante a la carte, bar, cina privată în vile, cursuri de yoga, excursii, sporturi nautice, centru fitness, pescuit şi servicii Spa.

Gigi Becali nu s-a uitat o clipă la bani și le-a achiziționat celor doi cel mai scump pachet care exista pe listă. Cei doi nu au ezitat și au postat imaginile de vis pe rețelele de socializare. Fanii au dat într-o secunde mii de like-uri.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×