Vasi Geambazi s-a cuplat cu o fostă jurnalistă de la FANATIK. Cine este Gabriela Pavel, noua iubită a nepotului lui Gigi Becali FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
29/10/2019, 16:23
Vasi Geambazi s-a cuplat cu o fostă jurnalistă de la FANATIK. Cine este Gabriela Pavel, noua iubită a nepotului lui Gigi Becali FOTO GALERIE FOTO
Vasi Geambazi s-a cuplat cu o fostă jurnalistă de la FANATIK

Nepotul preferat al lui Gigi Becali, Vasi Geambazi, s-a cuplat cu o fostă jurnalistă de la FANATIK! Chiar dacă s-au cunoscut recent, cei doi formează un cuplu foarte frumos și par că au gânduri serioase, deoarece s-au afișat împreună la un restaurant de fițe din Capitală, dar au mers și într-un mini-concediu împreună.

Vasi Geambazi s-a cuplat cu o fostă jurnalistă de la FANATIK

Vasi Geambazi și Gabriela Pavel au fost văzuți împreună la un restaurant de fițe din Capitală, unde au luat masa împreună. Au râs și s-au simțit bine, apoi au plecat, potrivit cancan.ro. Cei doi amorezi au fost apoi surprinși din nou împreună.

Nepotul lui Gigi Becali și fosta jurnalistă de la FANATIK au fugit de aglomerația din Capitală și au profitat de vremea frumoasă de la munte. Au petrecut un weekend romantic la Poiana Brașov, unde s-au comportat ca un cuplu autentic.

Vasi Geambazi s-a cuplat cu o fostă jurnalistă de la FANATIK
Vasi Geambazi s-a cuplat cu o fostă jurnalistă de la FANATIK. Sursa foto: Facebook

Gabriela Pavel este patroană de cafenea

Gabriela Pavel s-a retras de ceva vreme din presă, dar nu a părăsit definitiv domeniul, deoarece a trecut în Public Relations. În plus, și-a deschis propria sa afacere, care pare să meargă destul de bine. Fosta jurnalistă are o cafenea pe Bulevardul Decebal din București, iar frumusețea ei l-a făcut pe Vasi Geambazi să se îndrăgostească pe loc. Gabriela Pavel este fostă Miss Press.

Așadar, Gabriela Pavel pare a fi o alegere serioasă a lui Vasi Geambazi, care în ultimul timp a fost cuplat cu mai multe domnișoare obișnuite cu viața de noapte a Bucureștiului. Nepotul lui Gigi Becali s-a despărțit de soția cu care are doi copii. Divorțul a fost unul foarte discret și a avut loc la notar, unde cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă.

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×