Theodor Paleologu candidează și pentru Primăria Capitalei! Traian Băsescu are așteptări mari de la candidații PMP

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 08:53
Theodor Paleologu candidează și pentru Primăria Capitalei! Traian Băsescu are așteptări mari de la candidații PMP
Theodor Paleologu candidează pentru Primăria Capitalei. Sursa foto: dcnews.ro

Theodor Paleologu nu se dă bătut! Chiar dacă la alegerile prezidențiale a ieșit pe locul 5, speră ca bucureștenii să-i acorde votul la alegerile pentru Primăria Capitalei, așa că și-a anunțat deja candidatura din partea PMP! Anunțul a venit de fapt de la Traian Băsescu, care a mai spus că președintele PMP, Eugen Tomac, va candida pentru Primăria Sectorului 1.

Theodor Paleologu candidează pentru Primăria Capitalei

Fostul președinte al României a făcut publice numele candidaților PMP care vor fi aruncați în luptă la alegerile locale din București. Băsescu are așteptări mari de la toți candidații PMP.

„Văd că partidele s-au apucat să își facă liste și astăzi, la partid, Tomac a luat o decizie cu privire la candidați. Din partea PMP, care are peste 10% în București o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamțu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ștefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 și Ștefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut și sunt convins că vor face performanță”, a spus Traian Băsescu, la România TV, potrivit Mediafax.

Cine și-a mai anunțat candidatura pentru funcția de primar general

Theodor Paleologu s-a clasat pe locul 5 la turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2019, cu  5,72%  din voturi (527.098 voturi). Potrivit datelor IRES, în turul al doilea, 79,4% dintre votanții lui Theodor Paleologu au pus ștampila pe Klaus Iohannis, iar 20,6 au votat Viorica Dăncilă.

USR București l-a validat, sâmbătă, pe Nicușor Dan drept candidatul filialei la Primăria Capitalei și a modificat politica internă de partid pentru a-l putea avea drept candidat pe Nicușor Dan, care nu mai este membru USR.

Tot sâmbătă, Dacian Cioloș a spus că PLUS nu renunță la Vlad Voiculescu și va încerca să convingă celelalte partide de dreapta să îl susțină. Pe de altă parte, liderul liberal Ludovic Orban a afirmat, duminică, că e prematur ca partidele de dreapta să vorbească despre nominalizarea unui candidat unic la alegerile locale.

Actualul edil al orașului, Gabriela Firea, și-a anunțat, tot duminică, intenția de a candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, unde a spus că vrea să continue proiectele începute deja.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×