Theodor Paleologu candidează și pentru Primăria Capitalei! Traian Băsescu are așteptări mari de la candidații PMP

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 08:53
Theodor Paleologu candidează și pentru Primăria Capitalei! Traian Băsescu are așteptări mari de la candidații PMP
Theodor Paleologu candidează pentru Primăria Capitalei. Sursa foto: dcnews.ro

Theodor Paleologu nu se dă bătut! Chiar dacă la alegerile prezidențiale a ieșit pe locul 5, speră ca bucureștenii să-i acorde votul la alegerile pentru Primăria Capitalei, așa că și-a anunțat deja candidatura din partea PMP! Anunțul a venit de fapt de la Traian Băsescu, care a mai spus că președintele PMP, Eugen Tomac, va candida pentru Primăria Sectorului 1.

Theodor Paleologu candidează pentru Primăria Capitalei

Fostul președinte al României a făcut publice numele candidaților PMP care vor fi aruncați în luptă la alegerile locale din București. Băsescu are așteptări mari de la toți candidații PMP.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Văd că partidele s-au apucat să își facă liste și astăzi, la partid, Tomac a luat o decizie cu privire la candidați. Din partea PMP, care are peste 10% în București o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamțu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ștefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 și Ștefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut și sunt convins că vor face performanță”, a spus Traian Băsescu, la România TV, potrivit Mediafax.

Cine și-a mai anunțat candidatura pentru funcția de primar general

Theodor Paleologu s-a clasat pe locul 5 la turul 1 al alegerilor prezidențiale din 2019, cu  5,72%  din voturi (527.098 voturi). Potrivit datelor IRES, în turul al doilea, 79,4% dintre votanții lui Theodor Paleologu au pus ștampila pe Klaus Iohannis, iar 20,6 au votat Viorica Dăncilă.

USR București l-a validat, sâmbătă, pe Nicușor Dan drept candidatul filialei la Primăria Capitalei și a modificat politica internă de partid pentru a-l putea avea drept candidat pe Nicușor Dan, care nu mai este membru USR.

Tot sâmbătă, Dacian Cioloș a spus că PLUS nu renunță la Vlad Voiculescu și va încerca să convingă celelalte partide de dreapta să îl susțină. Pe de altă parte, liderul liberal Ludovic Orban a afirmat, duminică, că e prematur ca partidele de dreapta să vorbească despre nominalizarea unui candidat unic la alegerile locale.

Actualul edil al orașului, Gabriela Firea, și-a anunțat, tot duminică, intenția de a candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, unde a spus că vrea să continue proiectele începute deja.

Închide ×