Gabriela Firea a anunțat că va candida din nou la Primăria Capitalei: „Vreau să termin ce am început”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
08/12/2019, 14:26
Gabriela Firea a anunțat că va candida din nou la Primăria Capitalei: „Vreau să termin ce am început”GALERIE FOTO
Gabriela Firea mai vrea un mandat ca primar al Bucureștiului. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Primarul General Gabriela Firea anunţă că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primărie din partea PSD, argumentând că trei ani a muncit de dimineaţă până noaptea şi că a început modernizarea Bucureştiului, ceea ce deja se vede şi se simte.

Gabriela Firea a anunțat că va candida din nou la Primăria Capitalei

”Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se  va discuta, la momentul potrivit, politica de alianţe la nivel local.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vom vedea cu cine ne vom alia, pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea  loc după sărbătorile de iarnă”, a anunţat Firea la Antena 3.

„Vreau să termin ce am început”

Gabriela Firea spune că a demarat modernizarea Bucureştiului. ”Nu văd de ce nu aş candida pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut decât copiii în somn şi nici măcar în week-end, aşa cum trebuie.

Nu vorbesc de sacrificiu, că atunci când intri într-o astfel de meserie nu te mai  gândeşti la sacrificii. În mod evident, au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că  am început cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucureştiului.

Ceea ce se vede şi se simte şi exact acest lucru îi deranjează pe penelişti care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare.

Știu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucrur care nu au nicio bază în realitate”, a subliniat primarul Capitalei.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat că premierul Ludovic Orban a declanşat Jihadul împotriva sa. Ea răspunde acuzaţiilor premierului referitoare la situaţia furnizării apei calde şi căldurii în Capitală că ţevile RADET nu se repară nici cu whisky, nici cântându-le la mandolină.

Ea susţine că Orban nu a evoluat de pe vremea când era viceprimar şi când biroul său era precum „un bar de negri”. Firea a spus că din punctul ei de vedere,”Orban este egal cu Dragnea”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×