Schimb de replici tăios între Dan Barna și Theodor Paleologu, în timpul dezbaterii Europa FM: „Mă refer la candidații care au șanse”. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
07/11/2019, 21:51
Schimb de replici tăios între Dan Barna și Theodor Paleologu, în timpul dezbaterii Europa FM: „Mă refer la candidații care au șanse”. Video
Dan Barna și Theodor Paleologu, schimb de replici tăios în timpul dezbaterii de la Europa FM *foto: colaj facebook

Dan Barna, Kelemen Hunor și Theodor Paleologu au participat la prima dezbatere electorală importantă din această campanie, cu trei zile înainte de votul de la alegerile prezidențiale. Candidatul PMP, Paleologu și cel al Alianței USR-Plus, Dan Barna, au avut un schimb de replici destul de dur.

Dan Barna, schimb de replici cu Theodor Paleologu la dezbaterea Europa FM

Întrebați de ce ar fi buni ca președinte, Dan Barna a spus că: „România are nevoie de un manager de dezvoltare. Până acum România a avut un editor de carte, să spunem așa, domnul Iliescu, doi profesori și un comandant de navă. Este prima oară când România va avea un antreprenor președinte, și eu voi fi acela.”

După intervenția lui Barna, Paleologu a răspuns cu o aluzie la ancheta Rise Project la adresa candidatului USR Plus, care ar fi luat bani de la securiști. „Eu sunt antreprenor pe bune, complet independent, fără niciun fel de contract cu statul, sunt unul dintre cei foarte mulți antreprenori independenți care duc în spinare statul român prin taxele pe care le plătesc și nu primesc bani publici pentru nimic. Sunt și eu antreprenor de vreo șapte ani, în domeniul educației, că tot vorbeam de educație. Am avut aproape 6.000 de cursanți în aproape șapte ani”, a spus Paleologu.

Ce răspuns i-a dat Dan Barna lui Theodor Paleologu

Dan Barna a ținut să îi ofere un răspuns la fel de tăios lui Paleologu: „Mă bucur să aud că domnul Paleologu este și el un antreprenor, în egală măsură. Mă refer la candidații care au șanse și care vor fi președinții României.” (Schimbul de replici poate fi urmărit la minutele 18-20)

ALEGERILE PREZIDENȚIALE: DEZBATEREA FINALĂ

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019: DEZBATEREA FINALĂ https://www.europafm.ro/prezidentiale2019/

Gepostet von Radio Europa FM am Donnerstag, 7. November 2019

Theodor Paleologu a avut o campanie destul de dură la adresa lui Dan Barna. Candidatul PMP l-a numit chiar o „greșeală de casting” pe Dan Barna, mai ales după ce sodnajele îl arătau cu un scor mai slab decât al Alianței pe care o reprezintă. De asemenea, fostul ministru al Culturii l-a invitat de mai multe ori la o dezbatere pe Barna, lucru care îl sfârșit s-a produs.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×