Teo Trandafir, dată de gol printr-o simplă urare. ”Să vină odată cu inelul ăla”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 08:26
Teo Trandafir, dată de gol printr-o simplă urare. ”Să vină odată cu inelul ăla”
Prezentatoarea a fost dată de gol de prietena sa, în ziua de Crăciun, printr-o urare

Teo Trandafir este una dintre persoanele publice care și-a ținut viața personală departe de luminile reflectoarelor. Îndrăgita prezentatoare nu s-a mai afișat, alături de un bărbat, din 2013, de când a divorțat de Constantin Iosef.

Însă, după atâta timp, prezentatoarea show-ului ”Vrei să fii milionar” a fost dată de gol chiar de prietena sa, în ziua de Crăciun. Teo a postat o fotografie cu fiica sa, în ziua binecuvântată, iar o prietenă a comentat, urându-i în primă fază toate cele bune, apoi ”să vină odată cu inelul ăla”.

Teo Trandafir, dată de gol de prietena sa, în ziua de Crăciun

Prezentatoarea a fost promptă și i-a răspuns imediat spunându-i că de inel se ocupă ea, iubirea fiind plusul. ”Inelul mi-l iau și singură, iubirea e cea care ne echilibrează mereu și mereu”, a spus Teo. De altfel, de curând, moderatoarea emisiunii ”Teo Show” a vorbit despre posibilitatea de a se căsători din nou. Astfel, vedeta, care a fost căsătorită de două ori, a declarat că nu se mai vede în fața altarului.

Teo Trandafir, dată de gol printr-o simplă urare. ”Să vină odată cu inelul ăla”
Teo Trandafir, alături de fiica sa, Maia

”La altar la 50 de ani?…Mi-am dat seama că nu pot sta măritată. E vina mea. Eu înțeleg o relație de lungă durată, înțeleg angajamentul, loialitatea, chiar și logodna în fața lui Dumnezeu…Iubita mea, dacă tu înțelegi că șase luni pot însemna un mariaj înseamnă că ești foarte îngăduitoare. Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! „Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a mărturisit Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

Teo Trandafir, dată de gol printr-o simplă urare. ”Să vină odată cu inelul ăla”
Teo Trandafir este una dintre persoanele publice care și-a ținut viața personală departe de luminile reflectoarelor

De asemenea, în cadrul emisiunii pe care o prezină, în stilul caracteristic, Teo a povestit despre o situație în care a fost pusă de fostul ei iubit. ”Un idiot mi-a zis odată că sunt prea bună pentru el. Exact așa mi-a spus: ‘Draga mea, eşti prea bună pentru mine’. Am început să râd! I-am zis: ‘Du-te, mă, în p…pauza pe care mi-o soliciți”, a spus Teo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×