Teo Trandafir, dezvăluiri despre bărbații din viața ei: ”Du-te-n…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/12/2018, 17:33
Teo Trandafir, dezvăluiri despre bărbații din viața ei: ”Du-te-n…”
Longeviva prezentatoare Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre bărbații din viața ei

Longeviva prezentatoare Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre bărbații din viața ei. Vedeta de televiziune a mărturisit cum a fost lăsată cu ochii în soare de fostul ei iubit. În emisiunea pe care o prezină, pe Kanal D, aceasta a detaliat un episod din viața ei, mai exact, a povestit despre situația în care a fost pusă de iubitul ei de la acea vreme. ”Un idiot mi-a zis odată că sunt prea bună pentru el. Exact așa mi-a spus: ‘Draga mea, eşti prea bună pentru mine’. Am început să râd! I-am zis: ‘Du-te, mă, în p…pauza pe care mi-o soliciți’”, a spus cu umor vedeta.

De altfel, prezentatoare de televiziune nu a trecut doar o dată ptrin-un moment amoros dificil. În urmă cu șase ani, Teo a trecut prin al doilea divorț. La finalul anului 2012, aceasta a decis să divorțeze de fostul rugbist Constantin Iosef. Mariajul celor doi a ținut doar câteva luni, începând din data de 2 iunie, chiar în ziua în care prezentatoarea împlinea 44 de ani.

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre bărbații din viața ei

Teo Trandafir, dezvăluiri despre bărbații din viața ei: ”Du-te-n...”
Teo Trandafir, alături de fostul ei soț

În cadrul unui interviu oferit pentru OK!Magazine, Teo Trandafir a povestit dacă s-ar mai vedea ori ba în fața altarului. ”La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…)”, a spus Teo pentru sursa menționată mai sus.

De asemenea, aceasta, cu mult haz, a relatat că multiplele dimineți în care se trezește lângă același om îi dau panică. ”Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a mai spus prezentatoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×