Teo Trandafir, extrem de fericită! Cum a fost fotografiată vedeta

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/11/2018, 12:20
Teo Trandafir, extrem de fericită! Cum a fost fotografiată vedeta GALERIE FOTO
Teo Trandafir, poză surprinzătoare alături de un bărbat!

Iubita prezentatoare de televiziune, Teo Trandafir, i-a surprins pe fani cu o postare recentă de pe un site de socializare. Aceasta era alături de un bărbat în fotografie, un om pe care l-a descris excepțional în josul pozei. Postarea a surprins comentarii frumoase de la prietenii virtuali ai prezentatoarei, dar și șiruri de like-uri care demonstrează bucuria acestora pentru situația în care se află Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune are o legătură destul de strânsă cu cei care o urmăresc de atâția ani de când se află pe micile ecrane, așa că oricând are ocazia, împărtășește momentele sale de fericire cu ei. De asemenea, atribuie și chipuri învățăturilor culese de-a lungul timpului de la diverși oameni. Acum, le-a făcut cunoștință fanilor cu un bărbat care a ajutat-o extrem de mult să se accepte și să ajungă să fie mulțumită de aspectul său fizic.  

Teo Trandafir, declarații emoționante la adresa unui bărbat!

Teo Trandafir alături de prietenul său care a făcut-o să-și accepte aspectul fizic
Teo Trandafir alături de prietenul său care a făcut-o să-și accepte aspectul fizic

“Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut in viața asta. #multumescpentrutot #dreamteam”, a scris Teo Trandafir la fotografia care i-a uimit pe mulți. Fanii prezentatoarei au adus și ei numai vorbe bune la adresa personajului. “Oamenii buni se găsesc și parca se cauta. Sa rămâneți asa cum sunteți. Respect prietenia voastră. Teo dragă te iubesc, te admir și te urmăresc de când ai apărut tu pe ecranul TV. Sa ai o zi binecuvântată cu multe bucurii/ Să îi dea Bunul Dumnezeu, multă sănătate , să poată opera mulți pacienți care la rândul lor au nevoie de sănătate. Pupici Teo și multe realizări bune!e pup cu mult drag Om frumos!Toata iubirea mea!♥️♥️?”, au spus prietenii virtuali la fotografia în cauză.

Teo Trandafir, despre bărbatul care i-ar putea cuceri inima

„Trebuie sa fie duios si rezonabil, pentru ca eu nu sunt nici una, nici alta, decat la stimuli. Daca eu ma infurii aiurea si sunt ilogica, trag de „lat” si sunt haotica, un moment de duiosie, bine punctat, ma readuce imediat pe calea pe care trebuie sa o urmez.

Zilele trecute vorbeam cu un prieten foarte bun, la opinia caruia tin, si imi spunea ca o femeie, la varsta mea, ar trebui sa fie inteleapta, introvertita, citita, calma. Este foarte posibil sa fiu aproape de „moment”, dar va trebui sa mai lucrez putin, la mine”, a spus aceasta într-un interviu pentru ziare.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×