Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar”, a mărturisit pe ce și-a cheltuit primii bani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 19:21
Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar”, a mărturisit pe ce și-a cheltuit primii bani GALERIE FOTO
Teo Trandafir, noua prezentatoare a emisiunii "Vrei să fii milionar"

Teo Trandafir va fi prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar”, ce va apărea pe micile ecrane din data de 5 noiembrie 2019. De la orele 23:00, la Kanal D, românii vor putea viziona emisiunea mult așteptată. Se pare că prezentatoarea show-ului a făcut deja dezvăluiri despre peripețiile de la primele cadre.

Se pare că iubita prezentatoare a povestit în cadrul noii emisiuni ce a făcut cu primul salariu câștigat.

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar”, dezvăluri despre primul salariu

Una dintre cea mai cunoscută prezentatoare de televiziune de-a lungul anilor, acum va fi și la cârma concursului „Vrei să fii milionar”. Teo Trandafir a mărturisit în cadrul filmărilor emisiunii despre primii bani câștigați. „In anul 1990 am castigat primii bani, au fost primii mei bani, din primul salariu. Tin minte ca mi-am cumparat ciocolata in forma de Mos Craciun, imbracat in staniol. Am plans si am mancat-o departe de ochii lumii. Eram fericita ca am castigat primii mei bani.

La acea vreme, vindeam bilete de odihna si tratament. Inainte de asta, vandusem sticlarie, acum treceam la alt nivel. J Se intampla in timpul facultatii. Dupa Revolutie, studentii la zi au avut voie sa se angajeze, inainte de ’89, conform legii, nu puteai sa fii si angajat, si student. Primul lucru pe care l-am facut dupa Revolutie a fost sa ma angajez”, a povestit noua gazdă a concursului nou de pe Kanal D, „Vrei să fii milionar”.

Teo Trandafir, la cârma emisiunii „Vrei să fii milionar”

Teo Trandafir se va afla din 5 noiembrie 2018 la noul proiect Kanal D, „Vrei să fii milionar”. Prezența pe micile ecrane este de-a dreptul o plăcere pentru românii care o urmăresc de atâția ani. Deși show-ul a fost difuzat și în trecut, acesta și-a întrerupt activitatea, dar s-a reluat acum, la finele anului 2018. Ce spune vedeta despre noua veste? „Atractia dintre acest format si mine e uriasa, firul care ne uneste vine din admiratia mea pentru oamenii inteligenti, cu bun-simt si reactie corecta, adecvata contextului. Vreau sa intre cat mai multa lume in .

Sa curga cu milioane. Si aici intervin inteligenta, cartea, cititul… Ii astept pe toti cei care au implinit varsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informatia si care vor sa castige un ban cinstit sa se inscrie la . Promit sa le fiu alaturi si sa ma bucur cu ei la fiecare prag pe care il vor depasi si care ii va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei. Imi doresc mult ca zicala sa aiba corespondent in realitate”, a mărturisit aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×