Teo Trandafir, declarații emoționante despre momentul în care Maia a aflat că nu e mama ei naturală

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 20:13
Teo Trandafir, declarații emoționante despre momentul în care Maia a aflat că nu e mama ei naturală GALERIE FOTO
Teo, alături de fiica sam Maia

Teo Trandafir a povestit cum a ales momentul să-i spună Maiei că nu este mama ei biologică. Vedeta a povestit, emoţionată, cum a reacţionat fiica sa atunci când a aflat că a fost înfiată.

„I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul pur și simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: ‘Auzi, tu vezi perdelele astea colorate?; Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau’. Și a început să mă întrebe: ‘Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?; ‘Nu; ‘Și tu ce făceai?; ‘Eu plângeam; ‘De ce?;

Cum a aflat Maia că nu este fiica lui Teo Trandafir

‘Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf; ‘Și unde m-au pus? M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea”, a declarat Teo Trandafir pentru Viva.

Maia, în platoul mamei sale, în ziua aniversării lui Teo Trandafir. Cele două se îmbrăţişează
Maia, în platoul mamei sale, în ziua aniversării lui Teo Trandafir

Vedeta a fost apoi chestionată cu privire la mama Maiei şi dacă fiica sa a întrebat vreodată cine este cea care i-a dat naştere: „Nu, nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău și asta a fost tot. Nu cred că doamna respectivă și-ar dori, nu cred că eu mi-aș dori, nu cred că Maya și-ar dori, și atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înțeles sensul”, a spus Teo pentru aceeaşi sursă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×