Dieta lui Teo Trandafir! Cum se menține în formă, la 50 de ani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 12:13
Dieta lui Teo Trandafir! Cum se menține în formă, la 50 de ani GALERIE FOTO
Fotografie în care este Teo Trandafir

Iată dieta lui Teo Trandafir! Toți s-au întrebat cum se menține în formă prezentatoarea TV, la 50 de ani. Teo este admirată nu numai pentru longeviva carieră de pe micile ecrane, pentru curajul său de a spune totul într-o formă împachetată cu puțină blândețe, ci și pentru felul în care s-a reinventat de-a lungul timpului. Nu mai e vreun secret faptul că prezentatoare de televiziune a suferit o intervenție de micșorare de stomac. Și, chiar dacă au trecut ani buni de la operația acesteia, subiectul rămâne încă interesant pentru mulți. În urma intervenție, Teo a pierdut 63 de kilograme, însă, pentru a ajunge la forma din prezent, a ținut și un regim alimentar drastic. ”Minunat este să respecți un regim hidric, timp de două săptămâni după intervenție. Adică două săptămâni jumate am băut numai apă, ceai neîndulcit, compot neîndulcit, adică numai zeamă, după care, încet încet supă cremă”, a spus Teo.

De altfel, prezentatoarea a spus că,  o dată cu această schimbare alimentară, a intrat în acțiunile ei zilnice și un alt obicei: gătitul. ”Încet încet am învățat să mi le fac singură, după care am trecut pe hrană solidă. Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun”, a mărturisit Teo Trandafir pentru revista Avantaje.

Dieta lui Teo Trandafir! ”Nu mai mănânc prăjeală”

Dietă Teo trandafir
Teo Trandafir, la pupitrul emisiunii pe care o prezenta în anul 2000

În cadrul aceluiași interviu oferit revistei menționate mai sus, prezentatoarea emisiunii ”Vrei să fii milionar” a admis că metoda, potrivită pentru a, nu este înfometarea, ci mâncatul constant. ”Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mănânc 24 de ani, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul”, a adăugat prezentatoarea emisiunii ”Teo show”.

Dietă Teo trandafir
Fotografie cu Teo Trandafir, în incinta trust-ului ProTV

Totodată, vedeta a vorbit și despre obiceiurile ei alimentare din prezent. ”Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place. Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci”, a mai povestit Teo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×