FOTO. A mâncat doar cartofi timp de un an. Cum arată acum! Oamenii îşi fac cruce!

Filon Stan   
în Hotnews
02/10/2017, 13:35
FOTO. A mâncat doar cartofi timp de un an. Cum arată acum! Oamenii îşi fac cruce! GALERIE FOTO

Un bărbat a ignorat sfatul tuturor medicilor nutriţionişti şi şi-a făcut un regim alimentar bazat doar pe cartofi. Acesta s-a hrănit exclusiv cu cartofi timp de un an, iar rezultatul i-a surprins pe toţi! Deşi majoritatea doctorilor şi nutriţioniştilor nu recomandă acest regim restrictiv, Andrew Flinders Taylor a decis să nu ţină cont de părerea lor. Înainte de a urma dieta, bărbatul s-a documentat însă şi a întocmit totuşi un plan cu ajutorul unui medic şi al unui nutriţionist, scrie The Independent.

Taylor a fost sigur că va obţine toate vitaminele şi mineralele necesare organismului său din cartofi şi a inclus în alimentaţie diverse soiuri. Iar unii experţi l-au susţinut şi au mărturisit că acest plan nu este unul foarte periculos, deşi nu face parte din dietele sănătoase. Nutriţionistul Rhiannon Lambert spune că acest aliment reprezintă o sursă bogată de fibre, dă senzaţie de saţietate şi are o densitate calorică mică. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dieta cu cartofi i-a reglat toate analizele bărbatului

Cartofii albi conţin toţi aminoacizii necesari pentru a crea proteine, a repara celulele şi pentru a lupta împotriva bolilor, însă o dietă bazată numai pe cartofi albi poate duce la deficienţe de vitamine. Din acest motiv, Taylor a optat şi pentru consumul de cartofi dulci, bogaţi în vitaminele A, E şi C.

„Starea de sănătate continuă să se îmbunătăţească. Am avut colesterolul crescut, dar acum e scăzut, de asemenea şi tensiunea şi nivelul de zahăr din sânge”, a spus Taylor, care încă se obişnuieşte cu nou să corp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×