Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 21:44
Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor
Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor. Sursa foto: capturi Instagram

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, trece prin momente dificile și a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor, anunță interpretul într-o serie de postări pe o rețea de socializare.

Tavi Clonda are dureri mari de spate

Soţul îndrăgitei prezentatoare de la Antena Stars are probleme serioase cu spatele și a ajuns pe mâna specialiștilor, după cum scrie acesta pe Instagram.

Dragilor,dupa cum stiti de pe story,am inceput o serie de proceduri pentru a imi rezolva durerile de spate pe care le am de foarte mult timp si pe care le am neglijat din pacate!

NU va neglijati durerile de spate,fie ca sunt zilnice sau nu! Preventia e mult mai buna si usoara decat recuperarea ,de operatie nu mai zic.

Soțul Gabrielei Cristea se stratează la o clinică privată

@bio_ortoclinic.ro este clinica de ortopedie si vertebrologie axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de dureri de spate.

La Bio Ortoclinic se trateaza toate problemele coloanei vertebrale, incepand de la hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza si pana la maladia Scheuermann sau spondilolistezis”, este mesajul pe care soțul Gabrielei Cristea l-a postat pe rețeaua de socializare.

Tavi Clonda a postat, așadar, mai multe imagini din cabinetul de specialitate și le-a oferit fanilor mai multe detalii despre procedurile pe care le face pentru a scăpa de durerile de spate.

„Decompresii vertebrale pe zona cervicală pentru tratarea afecţiunilor vertebrale. Elongaţii pe zona cervicală pentru tratatrea durerilor locale. Decompresie vertebrală în zona lombară pentru tratarea afecţiunilor locale”, a mai scris artistul Tavi Clonda pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×