Surpriză de proporții pentru Gabriela Cristea, după nunta cu Tavi Clonda. Ce au găsit pe gard – VIDEO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 11:35
Surpriză de proporții pentru Gabriela Cristea, după nunta cu Tavi Clonda. Ce au găsit pe gard – VIDEO
Gabriela Cristea a prezentat mesajele lăsate de invitați, pe Instagram. Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Surpriză de proporții pentru Gabriela Cristea după nunta cu Tavi Clonda, a doua zi. Soția, de acum și în fața lui Dumnezeu, a lui Tavi Clonda, a găsit mesaje emoționante pe care invitații le-au scris pe gardul casei în care trăiește, iar urările au făcut-o pe prezentatoarea de la Antena Stars să plângă de fericire.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au primit urări pe unul din gardurile casei lor

Petrecerea a fost o adevărată reușită pentru Gabi și Tavi, căci totul a ieșit așa cum au planificat. La plecarea de la acest eveniment, nuntașii au lăsat scrise mai multe mesaje pe gardul casei lor. Prietenii și rudele celor doi le-au urat căsnicie îndelungată și zile minunate împreună, putere de muncă și multă iubire.

Gabriela Cristea le-a mulțumit celor care au adresat mesaje pe rețelele online, dar și colegilor ei din presă, care au mediatizat evenimentul. Vedeta s-a filmat după nuntă și a postat clipulețul pe Instagram. Vedeta le-a arătat fanilor cum arată casa după nuntă și, în mod surprinzător, au mai rămas câteva sticle cu băutură încă pline.

Ce au scris Adelina Pestrițu și Virgil Steblea pe gardul soților Cristea-Clonda

Soții Cristea și Clonda au lăsat unul din gardurile nefinisate la dispoziția invitaților. „Voi ați demonstrat că iubirea face minuni; Să aveți numai zile pestrițe, de la cine credeți, Ade și Virgil. Gabi + Tavi = Love, haha, ca pe vremuri. Vă iubim și vă dorim tot ce e mai frumos – Oana Roman, Marius și Iza”, sunt câteva dintre mesajele pe care Gabriela le-a citit în clipulețul pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram.

La nunta vedetei au participat și celebrități, printre care Oana Roman cu familia și Adelina Pestrițu, proaspăt căsătorită, alături de bărbatul ei, Virgil Steblea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×