Tavan prăbușit într-un mall! O tânără a fost rănită!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
05/07/2018, 12:18
Tavan prăbușit într-un mall! O tânără a fost rănită!
Tavan prabusit intr-un mall din Constanta

Clipe de coșmar într-un mall din Constanța. Tavanul unui magazin din incinta unui mall s-a prăbușit peste o tânără în vârstă de 25 de ani, informează stiripesurse.ro.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă care a preluat victima în vârstă de 25 de ani şi a dus-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. După o primă evaluare, cauza acestui incident a fost un montaj instabil realizat de echipa contractată, potrivit reprezentanţilor mall-ului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Bucata de tavan prăbusită în mall-ul din Constanța a căzut din cauza unui montaj instabil

Citește și O profesoară din Deva a ajuns la spital, după ce i-a căzut tavanul clasei în cap 

”În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urma unui montaj instabil realizat de echipa contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Regretăm acest incident şi le cerem scuze clienţilor noştri pentru această situaţie de risc”, se arată în anunţul companiei.

Închide ×