Ultima oră! Tavan prăbuşit peste elevi, la o şcoală din Alexandria! Trei copii au fost răniţi!

Filon Stan   
în Cele mai citite
10/11/2017, 12:22
Ultima oră! Tavan prăbuşit peste elevi, la o şcoală din Alexandria! Trei copii au fost răniţi!

Incident şocant la o şcoală din Alexandria! Trei elevi de clasa a patra au fost răniţi, după prăbuşirea tavanului din sala de clasă unde învăţau! O ambulanţă a sosit la faţa locului, dar copiii nu au vrut să meragă la spital, deoarece rănile lor nu sunt foarte grave. Elevii au primit îngrijiri la faţa locului.

„În jurul orei 9:15, o bucată de tavan de aproximativ un metru pătrat s-a desprins, fiind loviţi trei copilaşi. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă. Cei trei copii nu prezintă leziuni majore”, a declarat Bogdan Buzatu, inspector şcolar Teleorman.

Tavanul prăbuşit la şcoala din Alexandria nu este singurul caz

Elevii au fost mutaţi în altă clasă până la repararea tavanului prăbuşit. Potrivit inspectorului şcolar, o intervenţie la structura şcolii numărul 4 din Alexandria a avut loc în 1965.

În septembrie, o bucată din tavanul unei săli de clasă s-a prăbuşit în timpul orei, la Şcoala generală nr.6, din municipiul Deva. În urma incidentului o profesoară a fost rănită la cap şi transportată la spital pentru a fi evaluată medical. Elevii au fost mutaţi într-un alt spaţiu.

Un incident similar a avut loc şi la o Şcoala 141 din cartierul Rahova, din Bucureşti, în luna mai. Tavanul s-a prăbuşit, din fericire într-o zi în care în şcoală nu se aflau elevi. La sfârşitul lunii august, Consiliul Local al Sectorului 5 a decis ca Şcoala 141 să fie demolată, iar elevii să fie mutaţi într-o altă unitate de învăţământ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×