O profesoară din Deva a ajuns la spital, după ce i-a căzut tavanul clasei în cap

Filon Stan   
în Hotnews
28/09/2017, 10:58
O profesoară din Deva a ajuns la spital, după ce i-a căzut tavanul clasei în cap

O profesoară din Deva a ajuns la spital plină de sânge, după ce i-a căzut tavanul în cap. Femeia se afla în timpul orelor, când o bucată mare de tencuială s-a desprins din tavanul sălii de curs şi i-a căzut în cap chiar când aceasta explica elevilor ceva la tablă.

„Victima a primit îngrijiri la cabinetul medical al şcolii, de unde a fost transportată la spital, pentru investigaţii mai amănunţite”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. Profesoara a suferit un traumatism cranian. A fost pansată, de asemenea, pentru a se opri sângerarea abundentă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

În urma prăbuşirii bucăţii de tencuială cu diametrul de circa 1,5 metri, elevii au fost evacuaţi din sala de clasă, iar conducerea Primăriei Deva a decis ca aceştia fie mutaţi temporar în celelalte clădiri al Colegiului Energetic „D. Hurmuzescu”. Clădirea şcolii din Deva are o vechime de peste 40 de ani, fiind necesare reparaţii capitale, susţin reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Hunedoara.

„Poliţia a demarat cercetările în acest caz, sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Sunt cercetate circumstanţele în care a avut loc incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Şcoala generală nr. 6 face parte din Colegiul Tehnic ‘Dragomir Hurmuzescu’, unitatea şcolară dispunând de patru spaţii destinate procesului de învăţământ. De aceea, conducerea şcolii a decis ca elevii care studiau la şcoala generală să fie mutaţi într-un alt spaţiu, unde vor învăţa pe două schimburi în cursul acestei săptămâni. În paralel, va fi pregătit un alt spaţiu al şcolii, unde elevii se vor muta de săptămâna viitoare, ceea ce va permite ca orele de curs să revină la un singur schimb.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×