Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul concurentului de la “Ultimul Trib“

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/09/2018, 13:02
Tatăl lui Ionuț Iftimoaie  a murit.  Mesajul concurentului de la “Ultimul Trib“ GALERIE FOTO
Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul concurentului de la “Ultimul Trib“

Tatăl proaspătului concurent de la “Ultimul Trib“, Ionuț Iftimoaie, a murit. Vestea a căzut ca un trăznet pentru sportivul care se află la mii de kilometri de țară. Ionuț Iftimoaie a postat un mesaj emoționant, la puțin timp după ce a aflat despre deces.

Din nefericire, luptătorul Ionuț Iftimoaie se afla în Madagascar pentru filmările emisiunii ”Ultimul trib” când a aflat că tatăl lui a decedat. Luptătorul a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru despărțirea grea prin care a trecut.  Cumplitul eveniment petrecut în familia sa a venit la puțină vreme de la decesul bunicii vedetei.  Acesta a avut de suferit enorm în urma seriei triste din viața lui.

Despărțire grea în viața lui Ionuț Iftimoaie! Tatăl său a murit

Tatal concurentului de la ultimul trib a murti cat timp acesta se afla in madagascar pentru filmarile emisiunii
Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul concurentului de la “Ultimul Trib“

Tatăl cunoscutului luptător Ionuț Iftimoaie s-a stins din viață chiar în timpul în care fiul său era la mare distanță de casă. Acesta este participant la noua emisiune „Ultimul Trib”, motiv pentru care se află în Madagascar. Fanii luptătorului i-au trimis mesaje de încurajare și condoleanțe. „Condoleanțe si putere să treceti peste aceste momente grele!, Dumnezeu să-l ierte, Condoleanțe, prietene!, Dumnezel să-l ierte și pe voi să vă întărească„, au fost mesajele prietenilor lui virtuali.

Citește și: Concediu de creștere copil: veniturile din drepturi de autor nu se mai iau în calcul

Citește și: Ziua Internațională a Frumuseții. Vezi poze cu cele mai frumoase femei din România

Ultimul mesaj al luptătorului Ionuț Iftimoaie pentru tatăl său

Tatal concurentului de la ultimul trib a murti cat timp acesta se afla in madagascar pentru filmarile emisiunii
Tatăl lui Ionuț Iftimoaie a murit. Mesajul concurentului de la “Ultimul Trib“ (2)

„Mi-e greu sa-i explic că te-ai dus într-o lume mai bună… Mi-e greu și mie să accept…dar trebuie…Odihnește-te în pace, TĂTICULE ?”, a scris Ionuț Iftimoaie.
Din nefericire, vedeta a mai trecut printr-un episod greu. Bunica lui s-a dus la cele sfinte chiar cu câteva luni în urmă. Pe 25 iulie a postat un mesaj, alături de o poză cu cea dragă, în care își spunea adio.  „Asta-i ultima poza cu tine, cu zâmbetul tău blând…. asa am sa te țin minte mereu. Odihnește-te în pace, bunica mea”, a scris luptătorul.

O altă vedetă a avut o pierdere enormă chiar pe parcursul filmărilor emisiunii de supraviețuire. Sora lui Dima Trofin a murit  la doar 45 de ani.  Mult timp s-a luptat să învingă necruțătorul cancer, însă, nu a reușit. Vestea a venit peste artist într-un moment în care era foarte departe de familia sa. Cântărețul în vârstă de 29 de ani se afla pe insula Madagascar, acolo unde au loc filmările pentru noul show al Antenei 1,„Ultimul trib“.

Dima Trofim este născut la Chișinău. Acesta a participat prima dată în 2008 la showul „Fabrica de Staruri“ din Chișinău. Celebru a devenit tocmai când a primit un rol în serialul „Pariu cu viaţa“ de la ProTV . În 2013, a fost la „Dansez pentru tine“, în 2015 la „Ferma vedetelor“, iar în 2016 a trecut și la concurenă, la emisiunea concurs cu personaje și staruri „Te cunosc de undeva“. Acum are un nou contract cu postul Intact pentru noul reality show „Ultimul trib“.

Ionuț Iftimoaie, declarații de la plecare

„Am avut multe experiențe în viața mea, dar cred că aceasta va fi unică! Sunt pregătit să lupt, dar cred că cel mai mare adversar sunt eu, motiv pentru care vreau să mă stăpânesc foarte bine, să mă concentrez și să fiu de folos echipei atât cât echipa va reprezenta un țel pentru toți, iar când va deveni individual, voi face în așa fel încât să ajung acolo unde îmi doresc: în finală! Vreau să plec ultimul din Madagascar! 

Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic și familia mea, care îmi transmite multă liniște și energie! În momentul în care am acceptat o astfel de provocare a trebuit să primesc și binecuvântarea familiei, motiv pentru care am făcut o ședință cu toți, le-am explicat proiectul și am vorbit despre posibilitatea de a lipsi o perioadă îndelungată de acasă. De aceea a trebuit să fie o decizie luată în familie și am pus pe hârtie avantajele și dezavantajele, iar la final am decis că în viață sacrificiile se fac de toate părțile, fiecare după nivelul lui. Acum e momentul ca eu să fac niște eforturi poate puțin mai mari, dar nu va fi simplu nici pentru ei. Voi o să vedeți acolo la televizor un singur Ionuț Iftimoaie, dar suntem 5, pentru că am în spate toată familia mea!”, a declarat acesta înainte de aflarea veștii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×