Tatăl Danielei Crudu, ultimele detalii despre starea de sănătate a fiicei sale. Vedeta a fost bătută crunt de iubitul ei

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/02/2020, 20:00
Tatăl Danielei Crudu, ultimele detalii despre starea de sănătate a fiicei sale. Vedeta a fost bătută crunt de iubitul ei
Tatăl Danielei Crudu, ultimele detalii despre starea de sănătate a fiicei sale. Sursa foto: fabricatinromania.ro

Tatăl Danielei Crudu a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul ei croat, duminică dimineață, după ce s-au întors dintr-un club din Capitală.

Tatăl Danielei Crudu, ultimele detalii despre starea de sănătate a fiicei sale

Vedeta s-a distrat sâmbătă seara alături de iubitul ei, dar și de mai multe prietene. În drum spre casă, însă, iubitul ei s-a transformat într-o fiară și a luat-o la bătaie pe fosta asistentă de televiziune. A lovit-o puternic în față, iar vedeta a scăpat din mâinile agresorului ei doar după ce a fugit desculță din mașină.

Vedeta a sunat la 112, unde a spus că iubitul ei o agresează. Aceasta a fost dusă de urgență la spital, plină de sânge, unde a primit primul ajutor din partea medicilor.

”Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă”

Tatăl Danielei Crudu a oferit acum ultimele detalii despre starea de sănătate a brunetei. Imediat după ce a fost externată, Daniela Crudu a luat decizia de a merge acasă la tatăl său, unde să se refacă după bătaia încasată.

„Nu îi este teamă, mai ales că are acel ordin de restricţie. Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. O să vină şi sora mai târziu. Sunt mulţumit”, a spus tatăl Danielei Crudu pentru Antena Stars.

Daniela Crudu se află sub tratament şi pare-se că totul merge spre bine. Tatăl brunetei a mai precizat că a luat câteva calmante, dar că nu mai are dureri.

„Am ieşit cu căţeluşul Danielei. Ea se simte bine. Are unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid.

Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a mai declarat bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×