Tatăl Danielei Crudu a vorbit despre cel care i-a snopit în bătaie fiica: „Nici nu vorbește românește”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/02/2020, 19:05
Tatăl Danielei Crudu a vorbit despre cel care i-a snopit în bătaie fiica: „Nici nu vorbește românește”
Tatăl Danielei Crudu a vorbit despre cel care i-a snopit în bătaie fiica. Sursa foto: national.ro

Tatăl Danielei Crudu a vorbit pentru prima dată despre incidentul șocant în care a fost implicată fiica sa! Fosta asistentă de televiziune a fost snopită în bătaie de iubitul ei și a ajuns de urgență la spital, iar prietenul ei la poliție.

Tatăl Danielei Crudu a vorbit despre cel care i-a snopit în bătaie fiica

Nelu Crudu a vorbit despre bătaia primită de fiica lui, de la iubitul acesteia. Bărbatul spune că nici măcar nu îl cunoaște pe cel care i-a desfigurat fata. Aceasta a fugit desculță prin zăpadă, pentru a scăpa de ploaia de pumni de la iubitul croat.

”E bine. Mi-a zis sora ei că e bine, fata e bine. Nu știu care a fost motivul. Nu știu cine este acest om, nici nu vorbește românește, nu știu nimic”, a spus tatăl fostei asistente TV pentru spynews.ro.

Daniela Crudu a fost externată, dar se va întoarce la medic

Se pare că Nelu Crudu nici măcar nu și-a cunoscut ”ginerele”, din câte spune tatăl Danielei Crudu. Cu toate acestea, cei doi amorezi sunt împreună de câteva luni. Vedeta chiar a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de misteriosul său iubit.

Se știe doar că acesta este croat, brunet, subțirel, potent financiar și duminică dimineața s-a aflat că acesta este și aprig la mânie. Daniela Crudu și iubitul ei s-au distrat în weekend la munte, apoi au continuat petrecerea într-un club din București.

Vedeta de televizune a dansat, a băut și s-a distrat alături de iubitul și prietenele ei. Spre dimineață însă, iadul s-a dezlănțuit. Bărbatul ar fi aflat că Daniela Crudu a cheltuit o sumă importantă de bani pe care el o lăsase acasă, așa că s-a enervat la culme.

Tot scandalul a avut parte în mașină, unde bărbatul a lovit-o cu sălbăticie pe brunetă. Aceasta a fost nevoită să fugă desculță prin zăpadă pentru a scăpa cu viață. Acum însă, Daniela Crudu nu vrea să-l denunțe la poliție pe iubi.

„Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern.

Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a povestit sora vedetei, Ana Crudu, pentru sursa menționată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×