Secrete din trecutul Danielei Crudu! Cât de grea i-a fost copilăria

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 16:16
Secrete din trecutul Danielei Crudu! Cât de grea i-a fost copilăria
Daniela Crudu este una dintre cele mai de succes figuri ale showbiz-ului românesc. Sursa foto:ele.ro

Daniela Crudu este una dintre cele mai renumite figuri ale showbiz-ului românesc, însă nu a avut parte doar de momente frumoase, de-a lungul vieții sale. Până să devină o asistentă TV de succes, frumoasa brunetă a fost nevoită să întâmoine de greutăți, dar și neajunsuri, mai ales din punct de vedere material.

În copilărie, Daniela Crudu primea păpuși din cârpă

Chiar dacă în momentul de față banii nu mai reprezintă o problemă pentru Daniela Crudu și sora sa, viața nu a fost mereu pentru cele două vedete, mai ales în perioada copilăriei. După ce mama s-a hotărât să plece la muncă în Italia, fetele au rămas în grija tatălui care, deși s-a străduit din greu pentru a avea ce le pune pe masă, nu a reușit, din păcate, să le răsfețe, așa cum și-ar fi dorit.

Tata avea ce să pună pe masă, dar îmi lipsea viaţa pe care o duc astăzi. Mă bucuram când primeam portocale şi dulciuri, jucării din cârpe, toate fac parte din experienţa de viaţă, poate n-aş mai fi ajuns aici dacă nu treceam prin toate astea” , a dezvăluit fosta asistentă TV, care a reușit ulterior să îmbunătățească semnificativ situația materială a familiei sale, grație aparițiilor în numeroase emisiuni de tip tabloid. Totodată, bruneta se bucură de un real succes și în publicitate, unde are parte de colabări cu cele mai renumite produse, mai ales din zona de beauty.

Daniela Crudu, în copilărie. Sursa foto:National.ro
Daniela Crudu, în copilărie. Sursa foto:National.ro

„Preferam să-mi iau bătaie”

Mai mult decât atât, într-un interviu acordat recent, Daniela Crudu a mărturisit că, spre deosebire de sora sa, nu a fost un copil foarte  ascultător, mai ales când venea vorba despre mesele în familie. Mai precis, frumoasa brunetă a rememorat una dintre năzdrăvăniile care îi aduceau pedepse severe din partea mamei.

Dacă îți e foame, mănânci și pietre», îmi zicea. Iar eu îi spuneam: «Să mori tu!». Mama îmi lua farfuria cu tocăniță și mi-o punea în cap, mi se scurgea așa pe față. Preferam să-mi iau bătaie până nu mai puteam, dar nu mâncam dacă nu îmi plăcea” , a declarat Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×