Tatăl Andreei Bălan, mărturisiri după ce fiica sa a fost aproape de moarte: “Au fost câteva ore de coșmar”

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2019, 12:45
Tatăl Andreei Bălan, mărturisiri după ce fiica sa a fost aproape de moarte: “Au fost câteva ore de coșmar” GALERIE FOTO
Tatăl Andreei Bălan s-a temut pentru soarta fiicei sale

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte anul acesta când a născut-o prin cezariană pe cea de-a doua fetiță. Tatăl cântăreței face mărturisiri emoționante după ce s-a gândit că o poate pierde, mai ales că artista a suferit în urma nașterii câteva intervenții chirurgicale și a necesitat multă odihnă, anulându-și multe obstacole.

Tatăl Andreei Bălan a aflat de la o jurnalistă că fiica lui a făcut stop cardiac

Andreea Bălan a rămas fără aer când a adus-o pe lume pe Clara Maria. Stopul cardio-respirator a fost cauzat de o embolie cu lichid amniotic care i-a speriat pe cei dragi, dar și pe fani. Tatăl fostei soliste a trupei Andre se declară extrem de fericit pentru că este pentru a doua oară bunic, dar recunoaște că a trecut prin spaima vieții sale.

Acesta a acordat un interviu pentru ciao.ro, unde a povestit cum a trăit acele zile în care Andreea era la Terapie Intensivă și se zbătea între viață și moarte. Ce este incredibil e că tatăl cântăreței nu a fost anunțat de familie de ce a pățit Andreea, probabil pentru a nu-i face rău, ci de către o jurnalistă care l-a telefonat să îl întrebe cum se simte.

La câteva săptămâni după ce era să moară, Andreea Bălan a anunțat că și-a reluat activitatea

Săndel Bălan s-ar putea muta la București, semn că a îngropat securea războiului cu Andreea

Bărbatul recunoaște că i s-a făcut rău. George Burcea, soțul Andreei Bălan, l-a sunat abia când momentul critic în care se afla fiica lui a trecut. Săndel a ajuns la clinica Sanador, unde a fost internată Andreea, abia a doua zi după stopul cardiac. ”S-au speculat multe lucruri despre Andreea în această perioadă.

Nu doresc nimănui să treacă prin ceea ce a trecut ea și vreau să mulțumesc pe această cale, și eu, medicilor de la clinică, cei care au salvat-o și care și-au făcut treaba cu succes”, a mărturisit Săndel pentru ciao.ro. Tot el a mai spus că ”au fost câteva ore de coșmar” și că se aștepta la orice deznodământ.

Se pare că relația dintre Andreea și tatăl ei s-a detensionat după ce toată familia a trecut prin această cumpănă la începutul lunii martie, încât acesta vrea să vină de la Ploiești în Capitală alături de fiica lui: ”Mi-am luat în calcul varianta de a mă muta la București lângă Andreea și nepoate, dar momentan trebuie să  finalizez un proiect de inginerie aici, la Ploiești, și  câteva proiecte muzicale.”

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×