Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil

Claudiu Surmei   
in Stiri mondene
20/01/2019, 16:30
Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil GALERIE FOTO
Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară în luna martie a acestui an, iar botezul ar urma să aibă loc, cel mai probabil, la vară. Artista mai are de pus la punct o mulțime de lucruri până atunci, însă un lucru este deja știut: Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil.

Cântăreața se poate considera norocoasă, având în cedere că a luat în greutate doar 9 kilograme până acum. „Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtică da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se adună toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slabă, eram sub medie, de aia nu se vede”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară
Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil

Vedeta a anunțat că cel de-al doilea copil nu va mai avea același naș pe care l-a avut și primul. Nu este vorba despre vreo neînțelegere, ci despre faptul că ea a ales nașul primului copil, iar acum a venit rândul soțului ei. Nașii nu vor fi aceeași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el”, a mai spus artista.

Închide ×