Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
20/01/2019, 16:30
Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil GALERIE FOTO
Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil

Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară în luna martie a acestui an, iar botezul ar urma să aibă loc, cel mai probabil, la vară. Artista mai are de pus la punct o mulțime de lucruri până atunci, însă un lucru este deja știut: Andreea Bălan și George Burcea schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil.

Cântăreața se poate considera norocoasă, având în cedere că a luat în greutate doar 9 kilograme până acum. „Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtică da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se adună toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slabă, eram sub medie, de aia nu se vede”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară
Andreea Bălan va deveni mamă pentru a doua oară

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că schimbă nașii pentru cel de-al doilea copil

Vedeta a anunțat că cel de-al doilea copil nu va mai avea același naș pe care l-a avut și primul. Nu este vorba despre vreo neînțelegere, ci despre faptul că ea a ales nașul primului copil, iar acum a venit rândul soțului ei. Nașii nu vor fi aceeași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el”, a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×