Andreea Bălan își pune toate mamele în cap. Ce spune despre alăptare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 20:25
Andreea Bălan își pune toate mamele în cap. Ce spune despre alăptare
Andreea Bălan are deja o fetiță pe nume Ella, cu actorul George Burcea

Andreea Bălan are deja o fetiță pe nume Ella, cu actorul George Burcea. Acum este însărcinată pentru a doua oară și va aduce pe lume al doilea copil, însă, se pare că a doua naștere a venit și cu câteva noutăți pentru cântăreață. Într-un articol postat pe blog-ul personal, artista povestește despre perioada de maternitate, poziția bărbatului față de o femeie însărcinată, dar și despre alăptat.

”A alăpta sau nu și cât timp, sunt decizii complet personale, iar timpul acestui proces variază în funcție e foarte, foarte multe motive. Evident, unele mame nu au alăptat decât câteva lui. Altele au job-uri care nu le permit să stea acasă și să facă asta mult timp. Nu cred că este treaba nimănui cât alăptează fiecare mamp și nu are dreptul nimeni să judece alegerile altora peentru că nu trăiesc viața lor”, scrie Andreea.

Andreea Bălan își poate pune toate mamele în cap prin afirmațiile despre alăptare. ” Afirmații stupide”

Andreea Bălan are deja o fetiță pe nume Ela, cu actorul George Burcea
Andreea Bălan, alături de fiica, mama și bunica

În continuare, cântăreața a precizat că nu tații sunt cei care se îngrijorează de procesul hrănirii copilului cu lapte matern, ci celelalte mame, trecând prin aceleași experiențe. ”Și în tot acest subiect, nu bărbații/tații sunt cei răutăcioși sau femeile care nu au copii, ci fix celelalte mame care se presupune că ar trbeui să aibă mai multă simpatie știind că nu e așa ușor să alăptezi și că de foarte multe ori e un proces dureros”, a adăugat cântăreața.

Andreea Bălan are deja o fetiță pe nume Ela, cu actorul George Burcea
George Burcea, alături de fetița sa

De altfel, vedeta a început de la ideea cum că nu percepe de ce mamele simt să se ridice în slăvi pentru că își sacrifică timpul stând acasă pentru copil, în timp ce le blamează pe cele care nu fac același lucru. De asemenea, longeviva artistă admite că aceste afirmații, pe care le-a numit stupide, pot duce la depresie și chiar pot induce ideea unei mame, care nu acționează la fel ca ea, că nu își face ”meseria” bine.

Andreea Bălan are deja o fetiță pe nume Ela, cu actorul George Burcea
Ella și Andreea Bălan

”Nu pot înțelege de ce aceste mame simt nevoia să se ridice în slăvi, ce mame bune sunt ele, că fac asta un an, doi, și ce mame rele sunt alea care nu pot, nu au sau nu vor?! Aceste afirmații stupide pot produce și pot implementa ideea că nu ești o mamă bună”, a mai scris Andreea Bălan pe blog-ul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×