De ce și-a ascuns Andreea Bălan fiica! „Nu a avut păr până la un an”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/11/2018, 09:00
De ce și-a ascuns Andreea Bălan fiica! „Nu a avut păr până la un an” GALERIE FOTO

Motivele pentru care Andreea Bălan și-a ascuns fiica de ochii fanilor și ai presei! Vedeta a vorbit și a explicat pe larg despre acest subiect pe blogul său personal. Andreea Bălan a avut trei motive pentru care a preferat să o țină departe de ochii fanilor pe micuța Ella.  Deși recunoște că la început – dinainte să se nască micuța – a stabilit cu soțul său, George Bunea, să nu o arate publicului o perioadă.

„Foarte mulți au fost contrariați atunci când puneam poze doar cu mânuțe, piciorușe sau cu spatele, și spuneau: <>, sau <> Sunt obișnuită de ani de zile cu răutatea oamenilor și aceste comentarii nu m-au surprins deloc (…) Mi s-a părut firesc să punem poze așa cu mânuțe și piciorușe, deoarece ne-a împlinit, ne-a făcut atăt de fericiși încat simțeam amândoi nevoia să aruncăm acestă fericire în univers sub această formă.”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cele 3 motive pentru care Andreea Bălan și-a ascuns fiica

George Bunea, Andreea Bălan și Ella, fiica lor.

 

Andreea Bălan a mai delcarat la TV, scurt și concis, despre motivele pentru care nu a arătat-o pe fiica ei până la vârsta de doi ani. Cântăreața a simțit că acum este momentul să vorbească despre toate motivele pe care le-a avut pentru a-și ține ascunsă fetița.  Andreea a vrut, în primul rând, să-și protejeze fiica:

„Cred foarte tare in “Legea de atractie” si in puterea gandurilor. Fiecare gand are o frecventa care ajunge in univers si atat gandurile bune cat si cele rele ajung cumva la persoana mentionata si totodata se intorc ca un bumerang la cel care le emite.  Astfel, dpdv al sanatatii am dorit sa o protejam si sa nu lasam gandurile negative sa  o afecteze cumva. Nestiind cum arata, oamenii nu au putut sa emita niste ganduri prea rautacioase si pline de hate”, a scris Andreea pe blogul său personal.

Ella, fiica Andreei Bălan și a lui George Bunea
Ella, fiica Andreei Bălan și a lui George Bunea

 

„Nu a avut păr până la un an”

Cel de-al doilea motiv pentru care Andreea a preferat ca micuța ei să nu apară pe internet este de natură medicală: „Cam tot ceea ce se posteaza pe net, ramane stocat undeva si nu ne-am dorit ca mai tarziu, Ella sa ne reproseze ca am aratat-o in fasa sau cheala (nu a avut par pana la 1 an)”, a adăugat cântăreața.

Andreea Bălan și-a prezentat fiica pe coperta unei reviste

Chiar dacă la început nu și-a dorit să o vadă nimeni, Andreea și-a dat seama că nu poate scăpa de curiozitatea oamenilor. Și astfel a hotărât să o prezinte pe micuța sa într-un mod inedit.

„Al 3 lea motiv important care ulterior s-a mai schimbat, este faptul ca eu am fost expusa mediatic la o varsta foarte mica (la 10 ani) si mi-a fost foarte greu sa inteleg ce se intampla cu mine si sa ma dezvolt corect emotional.

M-am gandit astfel sa nu o expun si sa o las pe ea sa aleaga daca vrea sa apara sau nu. Intre timp aceasta idee s-a schimbat, deoarece am vazut ca acum, spre deosebire de copilaria mea, tehnologia este atat de avansata incat nu am cum sub nicio forma sa o tin ascunsa atatia ani pana cand ea va putea alege. Oricine, oricand, poate sa o pozeze pe strada si sa puna o poza (urata) pe net. Din acest considerent, impreuna cu George, am decis sa facem o sedinta foto frumoasa si sa o aratam pe coperta unei reviste si nu pe facebook pur si simplu.  

Asa am aparut pe coperta revistei UNICA din luna noiembrie, la 2 ani de cand a venit pe lume.  Tin sa mentionez ca NU am luat bani de la revista, deoarece, din nou, m-am lovit de ura oamenilor care au spus “Ai tinut-o ascunsa ca sa iei bani”. Ne-am dorit sa o aratam intr-un cadru frumos si prin urmare nu am avut nicio pretentie finaciara.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×