Ce va avea Andreea Bălan: băiețel sau fetiță? Iată ecografia

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 12:44
Ce va avea Andreea Bălan: băiețel sau fetiță? Iată ecografia GALERIE FOTO
Fotografie în care este surprinsă Andreea Bălan, în cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Ce va avea Andreea Bălan: băiețel sau fetiță? Iată ecografia care relevă sexul copilului! Vestea că Andreea Bălan va trece, din nou, prin cele mai frumoase sentimente trăite de o femeie a adus multă bucurie nu numai printre familia și cunoscuții artistei, ci și printre fanii ei. Toți au stat cu sufletul la gură așteptând prima dată confirmarea sarcinii ei, și apoi aflarea sexului copilului ei. La prima sarcină, cântăreața a ținut totul ascuns, chiar ascunzându-se în spatele hainelor largi, pentru a nu da de bănuit lumii că va deveni mămică. Acum, totul a fost, conform informațiilor din presă, mult mai relaxat, artista chiar venind și la televizor pentru a da marea veste și pentru a arăta hainele pe care le va purta al doilea copil.

Din vlog-ul artistei am aflat că medicii s-au chinuit să afle sexul copilului, acesta stând în poziții prin care nu se poate observa dacă este fetiță ori ba. Din spusele ei, a durat chiar câteva luni pentru a primi verdictul. Însă, acum, George Burcea și Andreea Bălan formează un fericit cuplu ce va avea o a doua fetiță! Așadar, micuța lor, Ella, va avea o surioară cu care-și va împărți jucăriile.

Ce va avea Andreea Bălan: băiat sau fetiță
Fotofrafie din ziua în care Andreea a aflat că are o fetiță

Ce va avea Andreea Bălan: băiețel sau fetiță? ”Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella”

Ce va avea Andreea Bălan: băiat sau fetiță
Coperta revistei pe care a apărut prima dată, în ochii publicului, Ella

Invitată în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, Andreea a vorbit și despre dorința soțului ei, de a avea un băiat. Însă, din păcate pentru George, acum va avea trei fete în casă cărora va trebui să le facă toate poftele. ”Am făcut o ecografie acum o săptămână, dar nu s-a văzut ce este. Mi-a zis doctora că la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George își dorește băiețel, dar mie nu îmi pasă, accept ce o fi. Săptămâna viitoare o să vă spun în premieră ce este! Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și dacă ar fi fetiță, le-ar purta ea. Am păstrat de la început pentru că știam că vom mai face un bebe” a declarat Andreea Bălan, în urmă cu câteva zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×