Tatăl Adinei Florea a spus că președintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA-ul!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/09/2018, 16:04
Tatăl Adinei Florea a spus că președintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA-ul!
Tatal Adinei Florea a spus ca presedintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA

Președintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA-ul! Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă chiar tatăl Adinei Florea, propusă de ministrul Justiției pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorpuție. Bărbatul a fost însă pus la punct imediat de mama Adinei Florea!

Dumitru Florea este consilier judeţean PSD aflat la al şaselea mandat. Întrebat în direct la B1 TV dacă are încredere că fiica sa va rezolva problemele din DNA, acesta a răspuns: ”Eu cred că va pune mâna și va încerca să le rezolve. Nu știu dacă le va rezolva așa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis și alții ca ei”.

Citește și Kovesi, după demiterea din fruntea DNA: Episodul de azi nu este o înfrângere!

Citește și Iohannis dă peste cap planurile PSD!

Tatăl Adinei Florea a spus că președintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA

Unul dintre prezentatorii emisiunii i-a sugerat să reformuleze afirmația și să spună că șeful statului nu a avut nicio legătură sau problemă cu DNA. ”Nu a avut, dar poate să aibă”, a fost replica lui Dumitru Florea.

Imediat, în direct s-a auzit vocea soției lui Florea. Aceasta îi cerea să închidă telefonu: ”Mă supăr pe tine. Distrugi copilul ăsta. Ce te bagi tu? Eeeei, drăcia dracului!”, a spus femeia.

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, va fi propusă de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a ocupa funcţia de procuror-şef al DNA, informează, joi, MJ.

Iohannis are de spus ultimul cuvânt pentru numirea Ancăi Florea la șefia DNA

„În urma desfăşurării procedurii de selecţie, care a avut loc în perioada 6 august – 4 septembrie, la sediul Ministerului Justiţiei, vă aducem la cunoştinţă faptul că propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie este Adina Florea”, se arată în anunţul publicat pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei.

Potrivit MJ, urmează ca această propunere să fie transmisă Consiliului Superior al Magistraturii în vederea obţinerii avizului consultativ, şi, ulterior, preşedintelui Klaus Iohannis, pentru numirea în funcţie.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×