Tanța lui Teo o parodiază pe Viorica Dăncilă. VIDEO amuzant

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 14:42
Tanța lui Teo o parodiază pe Viorica Dăncilă. VIDEO amuzant
Nuami Dinescu, parodie extraordinară pentru Viorica Dăncilă!

Actrița Nuami Dinescu a parodiat-o extraordinat pe Viorica Dăncilă, cea mai controversată prezență feminină din politica zilelor noastre. Fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir s-a filmat în timp ce ținea un discurs pentru români, iar mai apoi l-a postat în meidul online, să râdă toată lumea. La clupul în cauză a lăsat în descriere cuvintele: „Cu drag pentru voi…”.

”Dragi români, astăzi, în această incomensurabilă zi de Ajun, într-o pornire de firească emoţie, mă ştiţi deja, sunt un om emotiv, deşi politician, am încuiat temeinic Guvernul şi iată-mă în faţa dumneavoastră. În faţa dumneavoastră nu este ministrul Dăncilă, este femeia Dăncilă, este mama Viorica Vasilica care iubeşte tradiţiile, care iubeşte prin empatie poporul şi portul nostru popular, mai ales că eu am cerut să nu ajungem toţi politician-robotişti.”

Nuami Dinescu a parodiat-o pe Viorica Dăncilă!

Actrița Nuami Dinescu, fosta colegă a lui Teo Trandafir, a filmat pentru fanii săi o parodie. Aceasta nu a parodiat pe oricine, ci chiar  pe premierul României, Viorica Dăncilă. Astăzi, într-o tresărire letargică de înviorare, aş vrea să fac pentru românii mei cozonaci. Am aici caietul de reţete al bunicii, nu am mai făcut demult cozonaci, cum spuneam, dar am provizii de rahat şi vreau să-l folosesc cu folos. 

Cu drag pentru voi…

Gepostet von Nuami Dinescu am Montag, 24. Dezember 2018

Voi cozonăci cu toată dăruirea mea de femeie puternică pentru toţi românii care e singurii care poate să ne caracterizeze. Am ţinut şedinţă de CEX până acum să hotărâm dacă va fi unt în cozonac sau seu de oaie. S-a dat ordonanţa pe oaie, s-a dat ordonanţă pe seu, iar eu voi rămâne mereu de partea oii, blândă oaie şi prietenă de suflet cu acea oaie, prietenă deci şi cu Daea.

Nuami Dinescu, parodie pentru Dăncilă!

 Am cerut în discursurile mele de la Parlament unitate şi înţelegere între noi, aşa încât din înălţimea bunăvoinţei mele de femeie îi voi trimite şi domnului Iohannis un cozonac cu oaie, deşi dânsul, neamţ fiind, poate preferă de porc. Dar eu am decis de ceva vreme să o fac de oaie. Deşi dânsul, domnul Iohannis, a jignit în nenumărate rânduri primul-ministrul ţării, adică eu, nu mă voi coborî la dânsul să-i transmit, cum merita, jumări şi şorici. Voi rămâne la nobleţea mea de oaie, ca simbol al altruismului meu feminin. 

Şi vă promit astăzi, în această zi de sărbătoare, că voi rămâne fidelă spiritului de turmă din partid, voi rămâne fidelă spiritului de oaie, aceeaşi oaie, care ştiţi în Mioriţa, deşi paranormală, deşi ştie că-i vine moartea prin doi ciobani de curând intraţi în viaţa noastră politică, aşteaptă fatalisto-eroică soartă, destin, „la suerte“, cum se exprima atât de frumos prietenul Iuncher„, a spus în filmulețul în care a parodiat-o pe Viorica-Vasilica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×