Tânără de 18 ani, găsită moartă într-un tomberon! Era dispărută de patru luni

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 21:39
Tânără de 18 ani, găsită moartă într-un tomberon! Era dispărută de patru luni
Această tânără a fost găsită moartă în tomberonul din subsolul unei case. Sursa foto: Fox News

Caz șocant în Statele Unite ale Americii, după ce o tânără de 18 ani a fost găsită fără suflare într-un tomberon de plastic din subsolul unei case din Philadelphia. Fata era dată dispărută de mai bine de patru luni, iar primele indicii îi conduc pe oamenii legii la concluzia că aceasta a fost traficată și ulterior ucisă cu sânge rece.

Tânără de 18 ani, găsită moartă în subsolul unei case. Polițiștii au descins pentru a căuta o altă fată, suspectă într-un jaf

Polițiștii de peste ocean au pornit în căutarea lui Erin Schweikert încă din data  de 27 septembrie 2019, când adolescenta a fost văzută pentru ultima dată. Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de presa americană, aceasta se afla pe o stradă din oraș, iar de atunci a dispărut fără urmă.

Cel mai probabil, fusese răpită și obligată să se prostitueze, iar în momentul în care au observat că situația ia amploare, cazul fetei fiind extrem de mediatizat, răpitorii  au decis să o ucidă și să o ascundă în tomberonul din subsolul casei.

Pe 16 ianuarie, oamenii legii au descins, însă, la locuința respectivă, situată în partea de sud a orașului, pentru a prinde o altă tânără, principala suspectă a unui jaf recent, dar şi pentru a verifica locuinţa, având în vedere că primiseră un pont despre faptul că acolo există mai multe fete ce ar putea fi traficate.

Ancheta urmează să stabilească ce  a provocat decesul. Crimă sau supradoză

În momentul în care au pătruns în locuință, poliţiştii din Philadelphia (Pennsylvania, Statele Unite ale Americii)  au descoperit trei bărbaţi şi două femei, printre care şi tânăra căutată pentru jaf.

Coborând în subsolul casei, ofițerii au descoperit trupul neînsuflețit al tinerei de 18 ani care era dată dispărută încă din toamna lui 2019.

Cele cinci persoane găsite în casă au fost reţinute pentru audieri. O anchetă urmează să stabilească acum cauzele exacte care au condus la decesul fetei.

Primele indicii arată că oamenii legii au de-a face cu o crimă, însă aceștia iau în calcul și ipoteza potrivit căreia tragedia ar fi survenit în urma unei supradoze.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×