Un nou caz șocant la Caracal. Fată de 11 ani, dispărută fără urmă după ce a plecat să cumpere haine

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 09:14
Un nou caz șocant la Caracal. Fată de 11 ani, dispărută fără urmă după ce a plecat să cumpere haine
Această fată a dispărut fără urmă de acasă după ce a plecat să cumpere haine. Sursa foto: Captură Poliția Română

Un nou caz șocant la Caracal, după ce o fată de 11 ani a dispărut de acasă în cursul zilei de duminică, 15 decembrie, spunând că merge să-și cumpere haine. Speriați că micuța nu mai dă niciun semn de viață de ore bune, părinții au alertat autoritățile.

UPDATE. Fata de 11 ani din Caracal a fost găsită, iar purtătorul de cuvânt al Poliţiei a oferit detalii: „Poliţiştii de investigaţii criminale au găsit minora pe raza municipiului Caracal. Aceasta se află momentan la sediul Poliţiei municipiului Caracal. Minora a declarat faptul că, pe timpul plecării de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracţiuni”, a spus Alexandra Dicu.

O fată de 11 ani din Caracal a fost dată dispărută după ce a plecat să-și cumpere haine

O femeie din micuțul municipiu aflat în județul Olt a sesizat luni polițiștii referitor la faptul că fiica sa, Radu Florina Andreea, în vârstă de 11 ani, a plecat duminică de acasă și nu s-a mai întors. Potrivit acesteia, fata le-ar fi spus părinților că merge să-și cumpere haine.

Din informațiile transmise de oamenii legii, tânăra are 1,60 metri înălțime, aproximativ 45 de kilograme, păr drept, blond, lung și ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri și pantaloni negri. Au fost demarate deja căutările, cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali. Cei care au informații ce pot duce la găsirea fetei sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×