Un bărbat turmentat a sunat la 112 după ce a intrat în curtea sediului PSD. Spune că a fost agresat de bodyguarzi

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 19:56
Un bărbat turmentat a sunat la 112 după ce a intrat în curtea sediului PSD. Spune că a fost agresat de bodyguarzi
Un cetățean turmentat a ajuns la PSD și a chemat apoi poliția acuzând bodyguarzii de agresiune. Sursa foto: antena3.ro

Momentre grele la sediul PSD. În urmă cu puțin timp s-au dat mai multe apeluri la 112 din cauza unui cetățean care se afla în stare de ebrietate, care s-a năpustit asupra unui operator al unei televiziuni care era acolo pentru a filma.

Cetățeanul turmentat a pătruns în curtea sediului PSD

Cetățeanul s-a dus la sediul din Kiseleff probabil cu dorința de a protesta față de partid. Acesta s-a îmbrâncit cu unul dintre bodyguarzii de la PSD. Bărbatul cu pricina s-a plâns că a fost agresat de bodyguard după ce a intrat în curtea social-demoraților.

În urma presupusei agresiuni, acesta a sunat la 112 de mai multe ori, iar la fața locului au ajuns echipajele de poliție. „De ce te uiți, mă așa urât? Nu sunt Ceaușescu!”, ar fi spus cetățeanul turmentat care a sunat la 112, scrie antena3.ro.

Dăncilă ar putea să demisioneze azi din funcție

În curtea social-democraților s-au strâns mai multe persoane cu steaguri tricolore, însă pe surse, atmosfera de la fața locului este una destul de tristă, având în vedere că Dăncilă a pierdut deja alegerile potrivit tuturor estimărilor.

Tot pe surse se vehiculează că Viorica Dăncilă ar urma să își dea astăzi demisia din fruntea partidului. Nu este clar dacă se va și întâmpla asta, dacă șefa PSD va aștepta să fie dată afară din fruntea formațiunii de colegii ei sau îi va lua prin surprindere și va pleca ea.

Rezultatele alegerilor prezidențiale vor fi prezentate la ora 21:00 de către toate posturile de televiziune din România. Președintele va fi în funcție pentru următorii 5 ani, până în anul 2024. Casele de sondare care prezintă cifrele după încheierea votării sunt IRES și AVANGARDE.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×