Tânăr găsit mort într-un hotel din București. Angajații au sunat imediat la 112

Tânăr găsit mort într-un hotel din București. Angajații au sunat imediat la 112
Tânăr găsit mort într-un hotel din Capitală. Sursa foto: digi24.ro

Descoperire macabră într-un hotel din București, acolo unde angajații au sunat de urgență la 112, după ce au găsit un tânăr mort. Acesta trebuia să părăsească camera, dar nu s-a mai prezentat la recepție.

Tânăr găsit mort într-un hotel din București

Angajații hotelului îl așteptau pe tânăr să se prezinte la recepție pentru a lăsa cheia casei. Cum termenul a fost depășit de mult, angajații au folosit cheia de rezervă și au pătruns în cameră.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Aveau să descopere cadavrul tânărului respectiv, înconjurat de flacoane goale de pastile. Angajații au sunat imediat la 112, iar autoritățile s-au deplasat la fața locului, unde au constatat decesul tânărului în vârstă de numai 25 de ani.

Polițiștii au găsit un bilet de adio

Acesta era înconjurat de flacoane goale de pastile, iar oamenii legii au găsit și un bilet de adio, în care își explica gestul fatal.

Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru aflarea condițiilor în care și-a pierdut viața bărbatul de 25 de ani. În cauză a fost deschis dosar penal de moarte suspect, potrivit România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×