Gheorghe Falcă a ajuns la spital, după ce a petrecut noaptea într-un hotel din București

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/01/2019, 19:56
Gheorghe Falcă a ajuns la spital, după ce a petrecut noaptea într-un hotel din București
Gheorghe Falca a ajuns la spital!

Edilul Gheorghe Falcă a fost luat cu ambulanța, dintr-un hotel din Capitală, în cursul nopții de miercuri spre joi. Bărbatul a fost la negocieri cu Viorica Dăncilă în ziua de miercuri pentur a discuta despre buget. Informațiile oferite de România TV indică faptul că primarul Aradului a suferit de un puseu de tensiune.

Acesta s-a simțit rău, iar mai apoi a chemat ambulanța în toiul nopții, la orele 02:00. Gheorghe Falcă a fost dus de urgență al Spitalul Universitar, unde medicii i-au acordat primele îngriji, astfel au reușit să îl stabilizeze și să plece la ora 08:00 dimineața, a doua zi. ”După o zi atât de lungă, am cedat. Acum sunt bine, iau tratamentul”, Gheorghe a spus Falcă.

Gheorghe Falcă, de urgență la spital!

Primarul Aradului a sunat la Serviciul de Ambulanță de unul singur, la orele 02:00, după ce s-a simțit extrem de rău. Din fericire, nu a fost nimic grav, prin urmare, medicii care l-au consultat i-au dat voie să plece acasă la 8 dimineața a doua zi. După ce echipajul medical a ajuns la hotelul unde Gheorghe Falcă era cazat a luat decizia de a-l transportat, fapt ce demonstrează că sperietura edilului a fost destul de mare despre starea sa de sănătate.

Gheorghe Falcă a ajuns de urgență la spital!
Gheorghe Falcă a ajuns de urgență la spital, în cursul zilei de miercuri spre joi!

„Din cauza presiunii prea mari am ajuns la spital. M-au stabilizat si m-am intors acasa, la Arad. Acum sunt intr-o perioada de recuperare. Mistocaria si nedreptatea m-au afectat. Rautate asa multa ca in ultimele doua zile nu am vazut niciodata, felul in care a vorbit domnul Teodorovici cu noi. La ce gaura de bani au, nu au cum sa ne asculte. Noi mai incercam in Parlament, dar nu cred ca parlamentarii PSD vor fi atat de curajosi ca si primarii PSD”, a declarat Gheorghe Falcă, notează ziare.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×