Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la Spitalul Elias! Actrița se află la Terapie Intensivă

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
04/10/2019, 10:25
Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la Spitalul Elias! Actrița se află la Terapie Intensivă GALERIE FOTO
Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 90 de ani. Sursa foto - facebook

Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la Spitalul Elias! Medicii au anunţat că actrița în vârstă de 90 de ani este conștientă, dar are mai multe probleme de sănătate. Când a ajuns la spital, artista prezenta o respirație dificilă, spun medicii. Actrița se află acum la Terapie intensiva unde medicii ii fac mai multe investigatii. Evoluția ei este una lent favorabilă, dar va rămâne internată în spital și in următoarele zile sub supravegherea medicilor.

Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la Spitalul Elias!

Se întâmplă acest lucru din cauza faptului că are o vârstă înaintată. Apropiatii artistei spun că starea acesteia se înrăutăţise în ultima perioadă, slăbise, abia se mai putea deplasa si acuza dureri in piept. Tamara Buciuceanu Botez este una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur. „Doamna comediei românești” a jucat în peste 25 de filme, personajul său emblematic fiind profesoara Isoscel din seria Liceenii.

În urmă cu 3 ani de zile, aceasta declarase într-un interviu că preferă să își vadă de bătrânețe, plus că starea de sănătate nu îi permite să mai joace în producții. „Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig.

Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la Spitalul Elias! Tamara Buciuceanu Botez
Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Sursa foto – facebook

Actrița se află la Terapie Intensivă

Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, declara Tamara Buciuceanu Botez acum ceva timp. Tamara Buciuceanu s-a născut în august 1929 la Țighina. Actrița a jucat în numeroase piese de teatru și filme. Printre marile sale realizări se numără și opera de teatru radiofonic a lui Tudor Mușatescu, „Trenurile mele”, unde Tamara era Eleonora.

Cele mai de succes filme ale actriței sunt „Ion, blestemul pământului, blestemul iubirii (1979 – Maria Herdelea)”, „De ce trag clopotele, Mitică? (1981)”, „Șantaj (1981)”, „Primăvara bobocilor (1987)”, „Titanic Vals (1993)”, printre altele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×