În ce stare se afă Tamara Buciuceanu-Botez, după ce a ajuns de urgenţă la spital! Medic: „Lent favorabilă”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 14:58
În ce stare se afă Tamara Buciuceanu-Botez, după ce a ajuns de urgenţă la spital! Medic: „Lent favorabilă”
Tamara Buciuceanu are probleme cardiace. Sursa foto: Viva FM

Apar noi detalii despre starea în care se află actrița Tamara Buciuceanu-Botez, chiar de la Spitalul Elias. Marea artistă a ajuns la spital, luată de acasă cu Ambulanța, acuzând stări de rău. Aceasta are un istoric medical cardiac, problemele cu inima fiind cele pentru care a ajuns astăzi pe mâinile doctorilor.

Tamara Buciuceanu, în stare favorabilă. Actrița are probleme cardiace

Medicii de la Spitalul Elias au confirmat știrea că Tamara Buciuceanu a fost internată la Elias, după ce informația a apărut în spațiul public. Aceștia au declarat că starea ei de sănătatea este lent favorabilă, iar internarea s-a făcut pe fondul unor probleme cardiace mai vechi.

„A fost adusă astăzi la spital pentru că avea o decompensare pe fondul unei patologii cardiace cronice. Starea dânsei este stabilă, iar evoluţia este lent favorabilă. Marea actriţă, care are o vârstă respectabilă, este conştientă şi cooperantă”, a declarat purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, Silvius Negoiță, conform adevărul.ro.

tamara buciuceanu
Actrița a fost internată ieri în Spitalul Elias din București și este sub supravegherea medicilor. Sursa foto: adevărul.ro

Actrița a fost internată ieri în Spitalul Elias

Conform declarațiilor făcute de reprezentantul spitalului, Tamara a fost internată ieri și nu azi, așa cum s-a scris prima oară în presă. „Este internată de ieri, este în terapie intensivă, dar e cooperantă, nu e intubată sau ventilată”, a spus Negoiță pentru MEDIAFAX.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×