Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Actrița a fost luată de acasă cu Ambulanța

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/10/2019, 13:20
Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Actrița a fost luată de acasă cu Ambulanța

Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Marea actriță a teatrului și filmului românesc este în aceste momente sub supravegherea doctorilor de la Spitalul Elias din Capitală.

Tamara Buciuceanu Botez, la Spitalul Elias

Informația nu a fost confirmată și nici infirmată de medicii de la unitatea spitalicească, la solicitarea dcmedical.ro. „Nu vă pot nici confirma, nici infirma informația”, a declarat managerul de la Elias, Mugur Ardelean.

Marea actriță a teatrului și filmului românesc s-a retras de pe scenă în urmă cu câțiva ani din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. În urmă cu 3 ani de zile, aceasta declarase într-un interviu că preferă să își vadă de bătrânețe, plus că starea de sănătate nu îi permite să mai joace în producții.

Tamara Buciuceanu Borex
Tamara, în filmul „Primăvara bobocilor”. Sursa foto: TVR

O actriță emblematică

„Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, a declarat Tamara Buciuceanu Botez acum ceva timp, scrie antena3.ro.

Tamara Buciuceanu s-a născut în august 1929 la Țighina. Actrița a jucat în numeroase piese de teatru și filme. Printre marile sale realizări se numără și opera de teatru radiofonic a lui Tudor Mușatescu, „Trenurile mele”, unde Tamara era Eleonora. Cele mai de succes filme ale actriței sunt „Ion, blestemul pământului, blestemul iubirii (1979 – Maria Herdelea)”, „De ce trag clopotele, Mitică? (1981)”, „Șantaj (1981)”, „Primăvara bobocilor (1987)”, „Titanic Vals (1993)”, printre altele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×