Timpul nu iartă pe nimeni! Cum arată Draga Olteanu Matei la 85 de ani. FOTO răvășitor

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/07/2019, 10:25
Timpul nu iartă pe nimeni! Cum arată Draga Olteanu Matei la 85 de ani. FOTO răvășitor GALERIE FOTO
Draga Olteanu Matei are aproape 86 de ani. Sursa foto: viva.ro

Una dintre cele mai iubite actrițe din România, Draga Olteanu Matei, împlinește în curând 86 de ani. A trecut multă vreme de când marea artistă a teatrului și filmului românesc nu mai apare în public. S-a retras de mai multă vreme la Piatra Neamț, acolo unde își vede liniștită de bătrânețe, ruptă de forfota din Capitală și de alte nebunii.

Draga Olteanu Matei, la 85 de ani

Încă de când era pe val în București, Draga Olteanu și-a manifestat dorința de a pleca din Capitală, pentru că orașul nu îi plăcea deloc. Actrița a ajuns în orașul ei de suflet, Piatra Neamț, iar recent a acordat un interviu pentru Kanal D în care se vede complet schimbată. Draga a slăbit foarte mult și este de nerecunoscut la aproape 90 de ani.

Draga a declarat la Teo Show că nu mai preferă să iasă în public deoarece și-a trăit tinerețea și nu consideră că mai este de interes pentru cei de acasă. Actrița a spus că trebuie promovați tinerii. Draga a povestit și cum se descurcă la Piatra Neamț, unde locuiește cu o prietenă. A vorbit și despre pierderea soțului ei spunând că deși a rămas văduvă ea îl simte aproape în fiecare moment.

Draga Olteanu s-a stabilit de mai mulți ani la Piatra Neamț. Sursa foto: Kanal D

Actrița s-a stabilit la Piatra Neamț

„Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi ‘Sofronia”, a declarat Draga Olteanu Matei la Teo Show.

„Aici stau la o prietena foarte bună, cu care m-am cunoscut în 1992. Soţul meu s-a grăbit să plece şi m-a lăsat pe mine, dar asta nu înseamnă că sunt singură, eu sunt cu el în permanenţă. Am rămas aici nu numai pentru că sunt oameni extraordinari, dar este şi faorte frumos locul şi foarte liniştit şi îmi face plăcere să stau aici. Bucureştiul e satul meu natal, îl porţi cu tine oriunde ai merge“, a mai spus Draga Olteanu la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×