Syda și-ar fi cerut iubita în căsătorie! Totul s-a petrecut în timpul vacanței petrecută alături de frumoasa Sheila

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/01/2020, 12:43
Syda și-ar fi cerut iubita în căsătorie! Totul s-a petrecut în timpul vacanței petrecută alături de frumoasa Sheila GALERIE FOTO
Syda se pare că și-a cerut iubita în căsătorie.

Syda se pare că și-a cerut iubita în căsătorie! Cel puțin așa reiese din fotografiile postate de frumoasa Sheila pe o rețea de socializare. Imaginile care îi dau de gol au fost postate din timpul vacanței petrecute în însoritul Maroc, acolo unde cei doi iubiți au plecat să se relaxeze.

Syda și-ar fi cerut iubita în căsătorie

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, și-a luat iubita și au plecat în Marrakech. Cei doi s-au cazat la un hotet de lux, unde o cameră costă nu mai puțin de 500 de euro pe noapte. Cei doi amorezi nu își fac probleme cu banii, deoarece sunt foarte înstăriți.

Syda a petrecut fiecare dimineață în sala de forțe sau chiar a alergat pe străzile superbului oraș, pentru a se menține în formă. După masa, își lua iubita și ieșeau la piscină, unde se relaxau pe șezlong, iar soarele le mângâia trupurile.

Syda se pare că și-a cerut iubita în căsătorie
Syda se pare că și-a cerut iubita în căsătorie

Sheila a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii foarte grăitoare

Sheila a făcut furori de fiecare dată la piscină, unde și-a etalat trupul tras prin inel. Șampania a curs râu, indiferent de momentul zilei.

Seara, i-a petrecut o surpriză de proporții iubitului ei. Totul a fost postat pe o rețea de socializare, iar fotografiile i-au făcut pe prietenii lor virtuali să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au căsătorit deja în secret.

Sheila l-a așteptat pe Syda cu un tort pe care scria în limba engleză ”Nuntă Fericită”. Mai mult, internauții au admirat și o nouă bijuterie pe degetul tinerei care pare mai degrabă un inel de logodnă.

Sheila, pe numele ei Oana, este din Craiova și provine dintr-o familie înstărită. Tânăra i-a furat mințile lui Bogdan Ionescu de ceva vreme și cei doi nu se mai feresc demult cu relația pe care o au.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×