Bogdan Ionescu, Syda, despre relația cu Elena Băsescu. Ce spune despre fosta soție

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/01/2019, 17:44
Bogdan Ionescu, Syda, despre relația cu Elena Băsescu. Ce spune despre fosta soție
Syda, fostul ginere a lui Traian Băsescu, vorbește despre relația cu Eba!

Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda în spațiul public, a vorbit sincer despre relația pe care a avut-o cu Elena Băsescu. Fostul ginere a lui Traian Băsescu a recunoscut tot!Syda a luat o decizie radicală atunci când s-a despărțit de mama copiilor lui.

Acesta a povestit despre relația pe care o păstrează extrem de strânsă cu cei doi copii: Sofia și Traian Junior. Cum vorbește Bogdan Ionescu(Syda) despre fosta soție? A reușit să treacă oare peste despărțire?

Bogdan Ionescu, Syda, despre relația cu Eba: „De vreo două luni s-au adunat mai multe”

Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda în presa mondenă și în grupul de prieteni, a vorbit sincer despre ce a rămas din relația cu Eba. Fosstul ginere a lui Traian Băsescu a mărturisit că încearcă să păstreze o legătură foarte strânsă cu ceo doi copii, cu toate că au rămas în custodia fiicăi fostului președinte. “De vreo două luni s-au adunat mai multe și mi-am spus «STOP». Vreau și caut liniște acum. Tot timpul am nevoie de căldura copiilor mei și a familiei, care mă susține necondiționat”, a declarat sursa citată pentru Click!

Elena Băsescu împreună cu Bogdan Ionescu(Syda)
Elena Băsescu împreună cu Bogdan Ionescu(Syda)

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mai povestit Bogdan Ionescu despre relația cu Elena Băsescu. „Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevarată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legatură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii ( părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a spus Syda după zvonurile că s-ar fi împăcat cu Elena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×