„Syda”, petrecere de zile mari în izolare! Fostul ginere al lui Traian Băsescu a chemat lăutarii să-i cânte acasă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/05/2020, 15:47
„Syda”, petrecere de zile mari în izolare! Fostul ginere al lui Traian Băsescu a chemat lăutarii să-i cânte acasă
Bogdan Ionescu „Syda” a organizat o petrecere cu lăutari chiar la domiciliu. Sursa foto: antena3.ro

Chiar dacă se află în izolare la domiciliu, Bogdan Ionescu, cunoscut publicului larg mai degrabă sub porecla „Syda” nu și-a pierdut buna dispoziție. Are alături o iubită superbă și lăutarii care nu ezită să răspundă prezent de fiecare dată când sunt chemați să-l încânte cu melodiile sale preferate.

Bogdan Ionescu, zis „Syda” a chemat lăutarii să-i cânte la domiciliu

Așa s-a întâmplat și în acest weekend, când fostul ginere al lui Traian Băsescu a uitat pentru o seară de distanțarea socială și a încins o petrecere de zile mari alături de partenera sa. Mare amator al evenimentelor de acest gen, bărbatul a aruncat cu banii în stânga și în dreapta pentru ca prestația muzicanților chemați speciali la domiciliul său să fie una pe cinste.

Chiar dacă nu s-a putut bucura de prezența lui Florin Salam, așa cum se întâmpla odinioară, când petrecea până la răsărit pe cele mai cunoscute manele ale acestuia, lăutarii au avut grijă ca toate cântecele lor să-i meargă la suflet. Și judecând după imaginile publicate pe rețelele de socializare, putem spune că „misiunea” a fost îndeplinită cu succes.

După despărțirea de „Eba”, Bogdan Ionescu și-a găsit fericirea în brațele unei alte brunete focoase

Deși părea că nu își va mai găsi foarte ușor fericirea după divorțul de Elena Băsescu, femeia care i-a dăruit doi copii, iată că Bogdan Ionescu nu a rămas prea multă vreme la statutul de burlac. Asta pentru că fostul ginere al lui Traian Băsescu a cedat farmecelor unei brunete focoase cunoscute în lumea showbiz-ului sub numele de Sheila.

Și judecând după ipostazele în care au fost surprinși cei doi de-a lungul timpului, putem spune că relația este mai mult decât serioasă. „Syda” se străduiește, însă, să păstreze o legătură strânsă și cu Sofia Anais și Traian Junior, copiii pe care îi are din mariajul cu fiica europarlamentarului PNL.

Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevărată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legătură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate.

Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii  (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați. Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. 

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a dezvăluit acesta într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×