Despărţire în familia lui Traian Băsescu! Elena Băsescu s-a separat de iubitul ei, după doi ani

în Stiri mondene
03/10/2019, 09:39
Despărţire în familia lui Traian Băsescu! Elena Băsescu s-a separat de iubitul ei, după doi ani GALERIE FOTO
Elena Băsescu într-o imagine alături de fostul iubit. Sursa foto - facebook

Despărţire în familia lui Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului președinte, Elena a pus punct relației pe care o avea cu iubitul ei, Cătălin Gheorghe, cunoscut drept „Tomată”, după doar doi ani. Cei doi și-ar fi spus adio de o lună, iar primul semn că nu mai sunt împreună a venit la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde fiica lui Traian Băsescu a ajuns neînsoțită spre mirarea tutror celor prezenți la eveniment.

Despărţire în familia lui Traian Băsescu!

Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” au încercat să păstreze secretă despărțirea, potrivit wowbiz.ro. Mai mult de atât, prieteni ai cuplului spun acum că ambii au căzut de comun acord să nu transforme problemele personale într-un circ, așa cum au procedat alte perechi din showbiz-ul românesc. Vă reamintim că EBa și Cătălin Gheorghe au împreună și un copil. Anastasia a venit pe lume acum un an și a rămas în grija mamei, după despărțire.

Elena Băsescu mai are doi copii, pe Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (3 ani), din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Trebuie să știți că Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, primul ei soț, în toamna anului 2016. De remarcat că în urma divorțului, fiica fostului președinte al României s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament, până să îl cunoască pe Cătălin „Tomată”.

Despărţire în familia lui Traian Băsescu! Elena Băsescu
Elena Băsescu alături de cei 3 copii ai săi. Sursa foto – facebook

Elena Băsescu s-a separat de iubitul ei, după doi ani

Povestea de dragoste dintre EBa şi Cătălin Gheorghe a început în vara anului 2017. În ciuda vârstei, Cătălin fiind cu 11 ani mai mic decât Elena Băsescu a încercat să fie pe picioarele lui, independent de părinţii săi, care au o situaţie financiară foarte bună. Acesta a deschis o pizzerie şi o shaormerie, care i-au mers bine şi l-au ajutat să acumuleze mai multă experienţă în domeniul afacerilor.

Practic, de atunci s-a ales și cu porecla de  „Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate, „Tomato”. Cătălin „Tomată” mai deţine un pub pe Calea Victoriei, de care tot Elena Băsescu se ocupă pe partea de promovare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×