Suspiciune de coronavirus la Galați! Fetiță de 5 ani internată de urgență. Copila era revenită recent din Italia

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/03/2020, 11:06
Suspiciune de coronavirus la Galați! Fetiță de 5 ani internată de urgență. Copila era revenită recent din Italia GALERIE FOTO
Medicii au prelevat probe de la fetiță, dar și de la mama acesteia. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Suspiciune de coronavirus la Galați acolo unde o fetiţă de cinci a fost adusă la Spitalul de Boli Infecţioase din oraş. Copila a început să facă febră mare şi să aibă durere în gât, la doar o zi de la revenirea din Italia.

Suspiciune de coronavirus la Galați!

Fetiţa a fost preluată cu izoleta şi internată alături de mama ei. Prefectul Galațiului, Gabriel Avrămescu a transmis că familia respectivă a ajuns la Galaţi vineri seară după ce s-a aflat în zona Cremona, regiunea italiană Lombardia.

Imediat cum au ajuns acasă, cei doi părinţi şi fetiţa lor de 5 ani s-au izolat la domiciliu.

Fetiță de 5 ani internată de urgență

Din păcate, la doar 24 de ore, copilul a început să se simtă rău. Părinţii au sunat imediat medicul de familie şi apoi au apelat numărul de urgență, 112. Aceștia au transmis operatorilor situaţia în care se află.

Nu a mai durat mult și la locuinţa gălăţenilor a fost trimisă o salvare echipată corespunzător. Medicii au stat de vorbă cu copilul de 5 ani căruia i-au explicat tot ce a fost nevoie, pentru ca fetiţa să nu se sperie atunci când intră în izoletă.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase alături de mama lui, în timp ce tatăl a rămas în continuare izolat la domiciliu.

La puține momente după ce cele două au ajuns în unitatea medicală, doctorii au prelevat probe atât fetiţei, cât şi mamei şi le au trimis la Bucureşti.

Vă readucem aminte că în judeţul Galaţi, în acest moment, sunt 342 de persoane izolate la domiciliu, 4 în carantină în centrul special identificat de autorităţi.

În spital sunt internate 4 persoane suspecte, alături de copilul de 5 ani suspect de coronavirus aflându-se şi mama sa.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×