Coșmar pe o autostradă din Italia, unde o româncă a oprit disperată o patrulă de poliție. ”Ajutor, i-au tăiat gâtul”

Coșmar pe o autostradă din Italia, unde o româncă a oprit disperată o patrulă de poliție. ”Ajutor, i-au tăiat gâtul”
Un român din Italia ajuns de urgență la spital, după ce a fost tăiat în zona gâtului. Sursa foto: observator.tv

Clipe de coșmar pe o autostradă din Italia, acolo unde o româncă a ieșit disperată din mașină și a oprit o autospecială de poliție pentru a cere ajutor. Oamenii legii s-au apropiat de mașină, unde l-ai găsit pe soțul femeii într-o baltă de sânge.

Un român din Italia ajuns de urgență la spital, după ce a fost tăiat în zona gâtului

Femeia striga și plângea că cineva i-a tăiat gâtul soțului său. Întâmplarea de coșmar a avut loc în localitatea italiană Aprilia, provincia Latina, când o patrulă de poliție a fost oprită de o femeie în cursul după-amiezii de joi, 27 februarie 2020, în dreptul kilometrului 35 de pe Strada Statală Pontina din Lazio.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Femeia le-a spus agenților că cineva i-a tăiat gâtul soțului ei, un bărbat în vârstă de 52 de ani. Cei doi soţi români sunt rezidenţi în Italia, în localitatea Ardea şi, potrivit ziarului Il Messaggero, femeia încerca să îl ducă pe soțul ei grav rănit cu mașina personală la spital, dar la vederea agenților de la Polstrada a cerut ajutorul acestora, deoarece bărbatul sângera puternic.

Un elicopter l-a preluat pe român și l-a transportat la spital

Polițiștii au acționat imediat și au aplicat tehnici de prim-ajutor bărbatului român, oprind sângerarea abundentă care era provocată de o rană în zona jugularei. Carabinieri au solicitat o ambulanță la fața locului.

Autostrada a fost închisă imediat pe ambele sensuri și în scurt timp o ambulanță a sosit la locul unde se afla românul rănit, dar a fost solicitat și un elicopter medical care a aterizat direct pe autostradă pentru a-l prelua e pacient.

Bărbatul rănit grav a fost transportat apoi în stare critică la spitalul San Camillo din Roma, unde medicii încearcă să-i salveze viața.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cum a fost rănit bărbatul român de 52 de ani. Din primele informații reiese că agresiunea a avut loc cu puțin timp înainte de cele întâmplate pe via Pontina, în zona Tor San Lorenzo, unde locuiesc cei doi soți români.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×