Surpriză mare pentru fanii Românii au talent. Juriul, schimbare radicală! Producătorii au făcut anunțul

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 10:27
Surpriză mare pentru fanii Românii au talent. Juriul, schimbare radicală! Producătorii au făcut anunțul
„Românii au talent” revine pe micile ecrane cu schimbări importante. Sursa foto: Instagram.com

A început numărătoarea inversă pentru fanii emisiunii „Românii au talent” care își va deschide porțile pentru un nou sezon în seara aceasta de la ora 20:30, pe Pro TV. Producătorii show-ului au anunțat care sunt schimbările pe care le aduce sezonul aniversar, dar și care este compenența juriului. 

„Românii au talent” sezonul 10 aduce surprize pentru concurenți

Emisiunea „Românii au talent” va reveni pe micile ecrane în seara aceasta, iar fanii sunt nerăbdători să descopere care mai sunt talentele românilor. Producătorii show-ului de talente difuzat la Pro TV au stabilit că noul juriu va fi vechiul juriu, așadar nicio vedetă nu și-a părăsit scaunul. Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre şi Florin Călinescu vor fi văzuți pe micile ecrane în doar câteva ore.
Sezonul aniversar difuzat sub sloganul #un10perfect, vine cu o nouă regulă ceea ce înseamnă că fiecare jurat și cei doi realizatori vor avea dreptul să apese de două ori butonul auriu pentru momentele impresionante. Concret, zece concurenţi au şansa de a se califica direct în semifinale.

Jurații, despre sezonul aniversar „Românii au talent”

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că «Românii au Talent» este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil”, a mărturisit cântăreața Andra, informează adevarul.ro. 

„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câştigător şi aşteptarea mea este ca publicul să aprecieze toţi concurenţii”, a spus și Florin Călinescu.

Andi Moisescu a mărturisit că în ultimii ani a căpătat foarte multă experiență și va juriza ca de fiecare dată cu inima. „Mă aştept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toţi aceşti ani am acumulat foarte multă experinţă. Talentele nu ne aparţin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraţilor le vom judeca în primul rând cu inima”, a declarat juratul de la „Românii au talent”.

Mihai Petre spune că i-a fost greu până acum să dea golden buzz, iar în acest sezon va avea dureri de cap și mai mari cu noile schimbări. Celebrul dansator mărturisește că abia așteaptă să revină la masa juraților și să se bucure de spectacolul de pe scena show-ului.

„Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte şi de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două!

Este important să las lucrurile să se întâmple şi să reacţionez cât mai firesc în funcţie de momentele care apar pe scenă. Abia aştept să mă bucur de spectacol”, a precizat juratul Mihai Petre despre așteptările din sezonul 10.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×