Adrian Țuțu, primul câștigător ”Românii au talent” a investit toți banii în muzică. Tânărul a pierdut tot și s-a retras în orașul natal

Alexa Serdan   
în Romanii au talent
04/02/2020, 12:09
Adrian Țuțu, primul câștigător ”Românii au talent” a investit toți banii în muzică. Tânărul a pierdut tot și s-a retras în orașul natal
Adrian Țuțu, câștigătorul primei ediții Românii au talent s-a retras la Focșani, dar nu a renunțat la muzică. Sursa foto: Facebook.com

Adrian Cristian Țuțu (27 de ani) supranumit „Eminem de România” a încântat publicul de la emisiunea „Românii au talent” și a câștigat premiul cel mare al primei ediții difuzate la Pro TV. Se întâmpla în 2011, dar după câteva scurte colaborări artistul s-a retras în orașul natal după ce a investit cei 120.000 de euro în muzică.

Ce face Adrian Țuțu la 9 ani după ce a câștigat „Românii au talent”

Adrian Țuțu a câștigat primul sezon al emisiunii Românii au Talent în anul 2011 și a câștigat publicul de partea sa prin mesaje transmise prin intermediul pieselor sale. Tânărul cântăreț de hip hop cunoscut ca și „Eminem de România” a venit în preselecții cu melodia „E evident, românii au talent“, un imn neoficial el emisiunii.

Tânărul originar din Focșani avea să câștige premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro cu ajutorul piesei „Sunt român, deci pot”. Adrian Țuțu a investit toți banii în industria muzicală, dar din păcate nu a avut succes. Băiatul și-a deschis un canal de Youtube unde postează piesele din care câștigă în medie 300 de euro lunar.

Adrian Țuțu a avut câteva concerte, și-a făcut câteva relații în lumea mucizii și chiar a apărut într-o reclamă la chipsuri. La un moment dat tânărul a pierdut tot și s-a scufundat în anonimat mutându-se la Focșani după 3 ani de stat în București.

Povestea de viață impresionantă a lui Adrian Țutu, primul câștigător „Românii au talent”

Succesul din Adrian Țuțu a fost aspru contestat de fanii emisiunii de la Pro TV care au spuneau că Narcis Iustin Ianău ar fi meritat să câștige. Telespectatorii au fost de părere că tânărul originar din Focșani a câștigat premiul cel mare datorită faptului că era un caz social.

Țuțu are o poveste de viață impresionantă. Băiatul și-a pierdut ambii părinți la vârsta de numai 5 ani și a fost crescut de bunică. La doar 15 ani câștigătorul „Românii au talent” a decis să își ia viața în piept și s-a angajat pe un șantier, iar mai târziu a lucrat ca ospătar.

Băiatul nu a renunțat la visul său de a deveni cântăreț nici după ce a luat-o de la zero. Adrian Țuțu susținea în urmă cu câțiva ani că banii câștigați nu i-au adus fericirea. „Să nu credeţi că mulţi bani o să vă aducă fericirea, nu acum că i-am avut chiar ştiu că nu o aduc”, mărturisea artistul, relatează cancan.ro.

Adrian Țuțu a negat relația amoroasă cu cântăreața Xonia

Înainte de a părăsi Capitala Adrian Țuțu a fost ”cuplat” cu artista Xonia, dar cântărețul de hip-hop a negat vehement relația spunând sunt doar buni prieteni. Cei doi artiști chiar au colaborat la o piesă muzicală. Tânărul mărturisea la momentul respectiv că nu are timp de iubire, stând foarte mult în studio.

„Eu și xonia am suntem buni prieteni nimic mai mult nu a fost nimic între noi decât o colaborare profesională. Pe plan sentimental momentan nu am pe nimeni. În general stau cam toată ziua în studio …Nu prea mi-am făcut timp și de alte chestii. 

Pe viitor eu și Xonia probabil vom mai colabora! Mai vorbim uneori dar momentan nu ne-am gândit la o colaborare. Nu ne-au afectat zvonurile , chiar ne-am amuzat pe seamă speculațiilor. Nu ne-am gândit la o relatie”, a spus Adrian Țuțu, potrivit sursei menționate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×