Superstiții neștiute de Anul Nou dezvăluite de ”regele horoscopului”, Mihai Voropchievici

Victor Anghel   
în Horoscop
31/12/2018, 13:27
Superstiții neștiute de Anul Nou dezvăluite de ”regele horoscopului”, Mihai Voropchievici GALERIE FOTO
Superstiții neștiute de Anul Nou dezvăluite de ”regele horoscopului” Mihai Voropchievici

În jurul Anului Nou sunt numeroase superstiții, iar unele dintre acestea sunt mai puțin știute. Prezent în cadrul unui platou de televiziune, ”regele horoscopului”, Mihai Voropchievici, a dezvăluit ce trebuie să faci ca să nu atragi ghinionul. În cadrul aceleiași emisiuni, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a mărturisit câteva trucuri pe care le folosește pentru a atrage prosperitatea, evoluția și armonia în casă și în viață.

Desigur, există numeroase tradiții și obiceiuri și în jurul ultimei zile din an, respectiv 31 decembrie.  În plus, vâscul… acea plantă magică cu bobițe sidefii nu e folosită doar ca prilej de ați săruta persoana iubită, ea face și altfel de minuni.

Superstiții neștiute de Anul Nou dezvăluite de Mihai Voropchievici

„Regele horoscopului„, Mihai Voropchievici, a mărturisit în cadrul unui interviu cum trebuie să ținem măturile în casă ca să nu atragem ghinionul. Potrivit specialistului, trebuie să le punem separat și astfel nu vom avea parte de evenimente nefericite în Noul An care vine. Tradiția mai spune că în zilele de 31 decembrie şi 1 ianuarie nu e bine să dai cuiva bani, pentru că vei avea probleme financiare tot anul. Dacă vrei să ai în 2019 noroc cu carul, cum se spune în popor, ia sticla de şampanie şi scurge-o în paharul tău până la ultima picătură. Un alt obicei ca să atragi prosperitatea în Noul An este reprezentat de un dans în aer liber la miezul nopții de Revelion. Acest gest îți va aduce sănătate şi bunăstare tot anul care vine.

O altă superstiție neștiută legată de Anul Nou zice că sărutul din noaptea dintre ani „decide” modul în care va evolua relaţia ta cu persoana iubită în următoarele 12 luni. Chiar dacă te vei emoționa foarte mult în noaptea de Revelion, fii atent să nu verși nicio lacrimă, pentru că riști să plângi tot anul. Bătrânii transmit urmașilor lor că, dacă strănută în noaptea de Anul Nou, vor avea probleme de sănătate în anul următor. O vorbă veche din popor spune că vei avea parte de un An Nou mai bun decât cel care a trecut în cazul în care primul oaspete care îți intră în casă pe 1 ianuarie îţi aduce o crengută de vâsc, pâine si sare.

Sfaturi incredibile în Ajun de Revelion de la Lidia Fecioru

Atât numerologul Mihai Voropchievici, dar și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susțin că e bine să dăm cu mătura în fiecare zi, chiar dacă nu e cine știe ce mizerie prin casă. Mai mult, în colțurile din camere nu e bine să pui lucruri inutile, obiecte pe care le-ai achiziționat și de care nu ai reușit să te atașezi. Explicația e simplă: acea energie a camerei dispare și te blochează și pe tine. Potrivit vedetei de la Antena 3, în fiecare locuință există vibrații pozitive, însă acestea sunt împiedicate să ajungă la noi din cauza obiectelor care îngreunează spațiul fără nicio utilitate.

„Se spune că de Anul Nou se șterg colțurile casei pentru a lasă energiile să circule”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Remediu împotriva pietrelor la rinichi: „Aveți nevoie de 2 kilograme de ceapă și 2 de zahăr. Se fierbe ceapa împreună cu zahărul, ca o dulceață, până când ajunge la culoarea chihlimbarului. Se ia din această dulceață cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În 4 zile se sfărâmă pietrele și vor fi eliminate pe cale naturală”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul aceleiași emisiuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×