Suma imensă pe care Antena Group a strâns-o în urma Teledonului organizat astăzi care a durat 6 ore: peste 2 milioane de euro

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 19:57
Suma imensă pe care Antena Group a strâns-o în urma Teledonului organizat astăzi care a durat 6 ore: peste 2 milioane de euro
Suma imensă pe care Antena Group a strâns-o în urma Teledonului organizat astăzi care a durat 6 ore: peste 2 milioane de euro. Sursa foto: Facebook.com

Cel mai mare teledon virtual din România pentru lupta împotriva pandemiei de coronavirus, organizat simultan pe 5 posturi de televiziune ale Antena Group, s-a încheiat după 6 ore. Românii de pretutindeni au donat în număr foarte mare în cadrul teledonului „Români Împreună” strângându-se o sumă impresionantă.

Teledonul „Români Împreună” a strâns 2,6 milioane de euro în numai 6 ore

Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar şi Mihai Gâdea, gazdele teledonul difuzat simultan pe Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3, au reușit să strângă într-un timp record o sumă impresionantă, banii fiind donați spitalelor pentru echiparea în lupta cu coronavirusul.

Vedete și români de pretutindeni s-au alăturat teledonului „Români Împreună” și au ajutat la strângerea sumei de  2.627.219 de euro. În continuare românii pot dona pe pagina ajuteu.ro, banii fiind destinați utilizării secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală.

Mesajul transmis de ministrul Sănătății Nelu Tătaru în cadrul teledonului

Noul ministru al Sănătății Nelu Tătaru a intrat în direct în cadrul teledonului organizat de Antena Group și a ținut să transmită un mesaj de mulțumire oamenilor și vedetelor care s-au alăturat în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. 

Tătaru a ținut să sublinieze faptul că România va trece în perioada următoare prin zile grele, dar susține că totul depinde de fiecare în parte pentru a putea trece mai ușor peste virusul care continuă să producă îmbolnăviri și decese atât în țară, cât și în întreaga lume.

„Medicii au nevoie de tot ce înseamnă echipamente, materiale sanitare, aparatură și încredere. Ne confruntăm cu o situație deosebită, în care toată lumea luptă cu ceva nevăzut. 

Dacă știm să fim solidar, și vă mulțumesc pentru acțiune, trecem ușor, ușor peste acest moment. Vor veni zile grele, depinde de noi dacă vom trece ușor peste el.

În acest moment simțim și noi, cei din minister, acea empatie care ne unește pe toți.

În acest moment simțim efectiv că nu există factor politic, că nu există acele orgolii, simțim că profesioniștii din fiecare dintre noi și din fiecare minister își fac treaba și vor să facă acest moment mai ușor”, a declarat ministrul Sănătății, potrivit a1.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×