Fiul lui Ion Țiriac a donat o sumă mare medicilor din România în cadrul Teledonului „Români împreună” realizat de Antena Group

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 16:13
Fiul lui Ion Țiriac a donat o sumă mare medicilor din România în cadrul Teledonului „Români împreună” realizat de Antena Group
Ion Ion Țiriac a donat 100.000 de euro medicilor implicați în lupta cu noul coronavirus. Sursa foto: Facebook

În cursul zilei de duminică, 29 martie, Antena Group a organizat Teledonul „Români Împreună”, cu scopul strângerii de fonduri necesare utilării secțiilor ATI din spitalele din țară, dar și pentru achiziționarea echipamentelor de protecție destinate medicilor. Difuzat simultan pe toate cele cinci canale ale trstului Intact, evenimentul a reunit zeci de vedete, dar și oameni de afaceri, dornici să pună umărul în „războiul” invizibil cu noul coronavirus.

Fiul lui Ion Țiriac, donație generoasă în cadrul Teledonului „Români împreună”

Printre cei care au dorit să contribuie cu o sumă generoasă la demersul organizat de trustul patronat de Dan Voiculescu se numără și fiul lui Ion Țiriac, fost mare jucător de tenis și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri români. Acesta a anunțat că a decis să doneze 100.000 de euro medicilor care fac eforturi uriașe pentru a salva pacienții infectați cu agentul patogen descoperit în China.

Vă felicit pentru demersul pe care îl faceți. Cred că în momentul ăsta luptăm toți împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale. Doar uniți putem învinge. Noi, la Fundația Țiriac, împreună cu tatăl meu și sora mea, Ioana, am început să ajutăm de circa 3-4 săptămâni în Spania.

Și ce am făcut în Spania, facem și în România, dar la o scară mult mai mare. Cu ce am ajutat până acum? Am luat legătura cu primarii, să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa sau care nu ar trebuie să se deplaseze și să le asigurăm livrarea la domiciliu, în fața ușii, a unui coș în valoare de 60-70 de euro, care va conține tot ce e nevoie. Vrem să donăm pentru ventilatoare 100.000 de euro astăzi”, a declarat Ion Ion Țiriac în cadrul Teledonului.

Loredana, Delia și Dorian Popa, printre vedetele implicate în Teledonul organizat de Antena Group

Timp de patru ore, cele mai îndrăgite vedete ale trustului Intact și nu numai vor răspunde la telefoane și vor strânge bani atât pentru oamenii afectați de coronavirus, cât și pentru medicii și asistenții care luptă cu epidemia. Loredana, Delia, Dorian Popa, Dan Capatos, Simona Gherghe, Gina Pistol, Andreea Bălan sunt doar câteva dintre numele care au acceptat să ia parte la Teledonul organizat de Antena Group.

Având în vedere măsurile impuse de autorități, în platoul emisiunii s-au aflat doar gazdele Dan Negru, Alessandra Stoicescu, Mihai Morar şi Mihai Gâdea, acestea comunicând prin intermediul unor ecrane cu celebritățile care s-au angajat să preia apelurile oamenilor.

Scopul teledonului este să ofere cât mai multe stații ATI și/sau ventilatoare Spitalelor de Boli Infecțioase, Spitalelor Județene și Municipale, Secțiilor Neonatologie”,  au declarat reprezentanții trustului Intact.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×