Cu cine s-a iubit Sorana Cârstea până să se îndrăgostească de Țiriac jr. A fost trei ani cu un jucător ATP

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
14/10/2019, 14:40
Cu cine s-a iubit Sorana Cârstea până să se îndrăgostească de Țiriac jr. A fost trei ani cu un jucător ATP GALERIE FOTO
Sorana Cîrstea s-a iubit cu un jucător de top 30, înainte de relația cu Ion Țiriac jr. *foto: hepta.ro

Una dintre cele mai frumoase sportive din România, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, pare să aibă o nouă idilă. Presa de cancan a scris recent faptul că fosta sfertfinalistă de la Roland Garros ar avea o relație de dragoste cu Ion Ion Țiriac, moștenitorul imperiului și fiul cel mare al lui Ion Țiriac. Zvonurile privind relația dintre cei doi au apărut după ce a fost făcut anunțul potrivit căruia Țiriac jr. și soția sa, Ileana Lazariuc, s-au despărțit. Cei doi au făcut acest pas după o căsătorie care a avut loc în 2009 și au împreună doi copii.

Cine a fost iubitul Soranei Cîrstea, înaintea relației cu Ion Ion Țiriac

După despărțirea de Ileana Lazariuc, se pare că Țiriac jr. a început o relație cu Sorana Cîrstea, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuitul feminin. Sorana și-a păstrat viața amoroasă destul de discretă și și-a văzut mai mereu de tenis. Cu toate acestea, o relație a ținut titlurile presei sportive și nu numai. Este vorba despre iubirea Soranei cu tenismenul columbian, Santiago Giraldo.

Românca și sportivul columbian au format un cuplu timp de trei ani, între 2014 și 2017. Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, cu multe călătorii făcute împreună și publicate pe conturile lor de instagram. Momentul despărțirii de Sorana nu putea însă să pice mai prost pentru Giraldo, cel care a cochetat cu retragerea din tenis și a luat chiar o pauză de șase luni în care să se recupereze. În prezent, Santiago a revenit în circuitul ATP, dar este doar pe locul 246, departe de primele 30 de poziții, acolo unde se afla la începutul relației cu sportiva română.

Sorana Cîrstea s-a iubit cu un jucător de top 30, înainte de relația cu Ion Țiriac jr.
Sorana Cîrstea s-a iubit cu Santiago Giraldo, jucător de top 30, înainte de relația cu Ion Țiriac jr. *foto: wta.com

Sorana Cîrstea, în revenire și pe plan sportiv în 2019

Nu doar pe plan amoros îi merge bine sportivei originare din Târgoviște. Sorana Cîrstea are o revenire importantă și în cariera sportivă. În acest an Sorana a jucat a patra finală din carieră într-un turneu WTA, pierdută la mare luptă la Tashkent în fața lui Alisson van Uytvanck. De asemenea, Cîrstea a câștigat al cincilea turneu la dublu din carieră, la Lugano, unde a jucat alături de Andreea Mitu. Dacă luăm în calcul și turul 3 de la US Open, cel mai bun rezultat la un grand slam din ultimii trei ani, tragem linie și vedem că sportiva română a ajuns până pe locul 74 WTA, după o perioadă în care ieșise chiar din top 100.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×