Ion Ion Țiriac ar avea o relație cu tenismena Sorana Cârstea, la doi ani după ce s-a separat de Ileana Lazariuc

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/10/2019, 12:52
Ion Ion Țiriac ar avea o relație cu tenismena Sorana Cârstea, la doi ani după ce s-a separat de Ileana Lazariuc
Ion Ion Țiriac ar fi împreună cu Sorana Cârstea. Sursa foto: wowbiz.ro/ kanald.ro

Ion Ion Țiriac ar avea o relație cu tenismena Sorana Cârstea, la doi ani după ce acesta s-a despărțit de Ileana Lazariuc. Vestea că Ileana și Ion Alexandru nu mai sunt împreună a apărut săptămâna trecută, despărțirea lor producându-se în cel mai discret mod posibil. Ileana și Ion și-au spus adio în 2017, după 10 ani de căsnicie.

Ion Ion Țiriac ar fi împreună cu Sorana Cârstea

Ion Ion și Ileana au doi copii împreună, pe Alexandru și Nicholas Noah. Despre despărțirea lor, presa a scris vineri, iar imediat după aceea ambele persoane implicate au recunoscut zvonul. Acum, click.ro scrie că Ion Ion s-ar fi reorientat foarte repede și ar fi căzut în mrejele tenismenei Sorana Cîrstea. Bârfa nu a fost confirmată deocamdată de niciunul dintre cei doi.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate”, a scris Ileana Lazariuc pe Facebook.

sorana cârstea și ion ion țiriac
Sorana Cârstea este una dintre cele mai frumoase tenismene din România. Sportiva nu a confirmat deocamdată zvonurile apărute în presă despre relația ei cu fiul magnatului Ion Țiriac. Sursa foto: Instagram Sorana Cârstea

Ileana Lazariuc: „Viețile noastre vor rămâne în continuare private”

„Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a mai scris Ileana.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×